Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 herkese selam; forum sokağına yeni geldim. burada hayat nasıl, sıcak üye ilişkileri ve samimiyetin ağırlıkta olduğu söyleniyor. yenilere yapılan bir şakanız var mı? varsa buyurun yapın. öneriniz var mi? varsa yine buyurun. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Valla sakin olduğumuzu hiç sanmıom Hoşgeldin.. Şakalarımıs var tabiki.. Şakayı Azizil yapacak Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 herkese selam; forum sokağına yeni geldim. burada hayat nasıl, sıcak üye ilişkileri ve samimiyetin ağırlıkta olduğu söyleniyor. yenilere yapılan bir şakanız var mı? varsa buyurun yapın. öneriniz var mi? varsa yine buyurun. hoşgeldin doğru demişler kim dediyse ama önce seni tanımamız gerekiyor sonra seninle de anlaşırız Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 sakin olunmaması bana uyar natalia. şaka güzeldir. lakin buranın en ciddisi kim yani geyiği fazla sevmeyen ciddi medeleleri tartışan. sayın 'angelflower' rumuzdan da anlaşılacağı gibi casus kolay tanınmayandır. tanıdıktan sonra casusluk orda bitmiştir. saygılar.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 arman senin aradığın kişi olabilir adrenalin de olabilir dedim ya önce senin buraya alışman gerek Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 sayın 'angelflower' hangi konuda aradığım isim ciddiyet mi? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ciddi meseleleri tartışan dedin ya o arman olabilir belki senin karar vermen gerekiyor Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Hoşgeldin Casus.. Angel sana benim ciddi bi adam olduğumu söyleyerek yeni gelen şakası yapmış zaten Hayat zaten yeteri kadar ciddi be hocam boşver takıl orda burda ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 hoşgeldin casus önce media forum cafeye uğra ve haracını bi bırak bakalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Hoşgeldin Öyle sorup soruşturmakla öğrenilmez gezeceksin, tozu toprağı yutacak , azizil ve meydünle güreş tutacaksın çaylakken acemi olcak sonra da deneyimlerle dolu bir ustayken bir de bakmışsın ki bizden bir olmuşsun,sonra toprak olacak , çiçek açacaksn ve bir arı gelip o çiçekden bal alacak............... ( böle devam eder gider bu ) Mıneu haraç mı almaya başladık Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 hosgeldin... gece yagmuruma katılıyorum.. once gezeceksın buraları yavas yavas tanıyacaksın kımın nasıl bırı oldugunu kendın anlayacaksın... sonra umarım sende bızden bırı olursun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 hg casus........... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 herkese selam; forum sokağına yeni geldim. burada hayat nasıl, sıcak üye ilişkileri ve samimiyetin ağırlıkta olduğu söyleniyor. yenilere yapılan bir şakanız var mı? varsa buyurun yapın. öneriniz var mi? varsa yine buyurun. hoşgeldin casus/seven.. doğru adresstesin. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ne casus mu ne işi var aramızda yürü kardeşim casuslarla işimiz olmaz durbe arkadaşım nereye ya şakaydı hoş geldin Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 casuslarla işimiz olmaz ...ama neyse....gel hadi ..arjkadaşlar uygun görmüş......hoş geldin..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.