İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daylight İngilizce Görsel Eğitim Seti l 80 CD l

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Daylight İngilizce Görsel Eğitim Seti l 80 CD l Türkçe Anlatım l

Başlangıç-Orta-İleri Düzey

daylight1yu8.jpg

901700001142193433305149_1_0.jpg

Bu setle,İngilizce'yi detaylı olarak baştan sona öğrenebilirsiniz. Bu setin en önemli özelliği sınıf ortamında ve öğretmen anlatımıyla olmasıdır. Anlatım dili Türkçe'dir.

Kurslarda yabancı dil eğitimi kur esasına göre düzenlenir. Bu set, 5 kurdan oluşur ve adım adım İngilizceyi öğretir. 600 saatten fazla bir yabancı dil programını kapsar.

bu setle birlikte kursta alacağı tüm bilgileri, 4 farklı eğitmenden alınan bir eğitimi evine taşımış olur.

Öğrencilerin en büyük sorunu olan kelime telaffuz problemlerini de bir İngiliz eğitmen ( native speaker) tarafından doğru ve akıcı şekilde öğrenerek aşmış olur.

Vocabulary denen video dosyalarını izleyerek kelime hazinenizi geliştireceksiniz, Vocabulary videolari görsel, sesli olduğu için kelimelerin anlamları, okunuşları ve yazılışları hakkında da bilgi sahibi olacaksınız

İçerisinde çalışmanız kelime ezberlemenize yardımcı olacak Redhouse sözlükte bulunmaktadır.

Linkler 400 Mb tır ve Şifresiz.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Telif haklari nedeni ile indirme linkleri kaldirilmistir...

Gönderi tarihi:

Bu setle,İngilizce'yi detaylı olarak baştan sona öğrenebilirsiniz. Bu setin en önemli özelliği sınıf ortamında ve öğretmen anlatımıyla olmasıdır. Anlatım dili Türkçe'dir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.