Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Beni aldatiyormu diye dusunmekten biktim


Zeysin

Önerilen İletiler

Merhabalar,

Hayatima donup baktigimda bana guven sorunu yasatacak hic birsey yasamadim aslinda.. ta ki hayatima biri girene kadar.

25 yasinda bir bayanim. Nisanlimla 3 yil once tatildeyken tanistim. Arkadasligimizdan kisa sure sonra benden hoslandigini soyledi ve israrlari sonucu bir sekilde basladik. Ben baska sehirde yasadigim icin 3 yildir ara ara gorusebiliyoruz yuzyuze. Genelde telefon ve msnden gorusme imkanimiz oluyor sadece.

Neyse en basa donelim... Birlikteligimizin ilk aylarina...

Nisanlim o donemde bir arkadaslik sitesine uyeydi. Siteden kendi bahsetmisti, banada sifresini vermisti. Listesinde erkekli kizli bir suru kisi vardi. O tarz arkadaslik sitelerinden hic hoslanmadigim icin bunu sorun ettim, ama uyeligini iptal et diye baski yapmadim. Birgun seytan durttu herhalde girdim ordan farkli bir kiz ismiyle uyelik aldim kendime. Internettende kiz resmi buldum ekledim. Ozamanlar 22 yasindaydim,22 yasinda bir bayanin bu tarz islerle ugrasmasi hic hos degil, yakistiramadimda kendime ama iliskimizin cok basindaydik, bu kisiye guvenebilirmiyim guvenemezmiyim bilmek istedim. Arkadaslik teklifimi kabul etmekle birlikte, bir kac kere mesajlastik. Cok guzel bir bayansin dedi. Ve numarasini vererek ararsan gorusuruz bir yerlerde oturur bireyler iceriz. Sevgilisinin olup olmadigini sordum, yok olsada farketmez amacim kotu degil, ister ara ister arama sana kalmis yazdi. Beynimden vurulmusa dondum. Benimle yalvar yakar birlikte olmak isteyen, sen yillardir bekledigim kisisin diyen adam bana bunlari nasil yapar dedim ve telefon acarak herseyi soyledim kendisine. Sonra tabi inkarlar basladi. Bir arkadasi icin ayarladigini soyledi. Neden kendi numarasini verdigini sordum. Haklisin onu yapmamaliydim ama kendim icin degildi dedi. Konusmadim bir sure, telefon uzerine telefon acti. Ve nasil olduysa o olayi yok saydim. Inanmadim ama yok saydim Ama gelin gorinki aslinda oyle degilmis.. yok sayamamisim, icimde ona karsi hep bir guven eksikligi var..

Kendisi o konusmadan sonra, bu siteyi sorun ediyorsun, iliskimize zarar veriyor diyerek uyeligini iptal etmemi soyledi, bende yaptim.

Beni deliler gibi sevdigine eminim. Benim icin bir cok zorluklara gogus gerdi, kotu gunlerimde hep yanimda oldu. Bensizligin ona cok koyacaginada eminim. Cokta iyi anlasiyoruz. Evlilik icin cok acele etti, ben biraz daha bekleyelim diye diye 3 yili astik. Ve simdi Eylulde evleniyorum... ama ben cok kotu guven sorunu yasiyorum..

Eskiden aradigimda telefonunu acmasa, veya msnde biraz gec yazsa hic kuskulanmiyordum. Ama simdi her hareketinden supheliyim. Kotu birsey yapmasada ona guvenmekte zorluk cekiyorum. Surekli maillerini kontrol ediyorum, sanki bir arayis icindeyim. Tekrar bir hatasini yakalamak istercesine didik didik ediyorum herseyi. Ama ona hic birsey belli etmiyorum. Ona cok guvendigimi soyluyorum.. O hatasindan sonrada birseyini yakalayamadim. Iliskimize cok kotu bir zemin hazirladi. Boyle bir olay daha yasansa sarsilip enkaz altinda kalacagimdan korkuyorum. Evlendikten sonra ozelliklede. Seviyorum ama guvenemiyorum tam olarak. Bazen kendime kiziyorum sen abartiyorsun diyorum ama ben boyle degildimki. O yapti beni boyle, o beni bu durumlara soktu. Keske en basta o hatayi gordugumde cekip gitseydim.

Kendisine ona cok guvendigimi ama eger bir hata yaparsa kesinlikle gozunun yasina bakmayip cekip gidecegimi soyledim, ama bu benim guvenimi saglamlastirmiyor.

 

Ne yapmaliyim arkadaslar soruyorum size. Ozelliklede yetiskinlere, hayat tecrubesi olanlara soruyorum.

Cekip gitmek mi, yoksa kalip guvenmeyi denemek mi..

o gunden sonrada bir hatasini yakalamadigim icin cekip gidemiyorum bile. Belkide gercekten dersini almistir diyorum.

Kafam allak bullak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.