Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kırmızı kutu sizsiniz ve mavi kutulara deymek yasak ve dışarı cıkmak da yasak 18 saniye yaparsanız zekisiniz BENCE COK KOLAY BEN 22 SANİYE YAPTIM DENEYİn

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html

Gönderi tarihi:

bunda zor olan ne anlamadım 62 saniyeden fazl oldu benim, daha da giderdim sıkıldım :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

evet 18 saniye tutabildim.ama sonrası gerçekten büyük dikkat istiyor.

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kardeş saniye sınırı nı 60 falan koysaydın iyi olurdu arkadaşlar 18 i geçince bırakıyorlar haklılar

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

C:\Documents and Settings\matrıx\Desktop\hehe.bmp

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

süper bişey arkadaş bilgisyaraının linkini veröiş, evinin adresini versen dhaa kolay olurdu be :lol::stuart::lol:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bilgisayar kursunda öğretmen bu oyunu oynatmıştı. ve gördük ki bazı pclerde oyun yavaş sanırım bunun nedeni java oyunu olması :D

60 aldınız diye sevinmeyin yani :D:D:D

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

valla ilk denemede 5 saniyede nakavt oldum. İkinci deneme 12 saniye. Üçüncü ve sonrasında 23,8 - 40,2 falan diye gitti işte. Yani 18 saniye olayı biraz basit kaldı gibi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.