Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 15 yıl benim başimda olay var ve ben eve gittigimde hep huzursuz ve sinirli oluyorum bunun sebeblerini ögrenbilirmiyim ve ben kime ne sordumsa hep bana msuka muska dendi ama allah icin elini bana uzatıpta aha muska burada diyen olmadı lütfen bana yardımcı olurmusun allah aşkı icin saygılar
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 15 yıl Ev kalabalıkmı..sonra eve saat kaçta gidiyorsun,bu önemli..ayrıca evlimisin bekarmı..birde eve nereden gidiyorsun,iştenmi okuldanmı meyhanedenmi kahvedenmi..yoksa camidenmi.. Nedensiz olmaz bu sıkıntı..bu şekilde sorular sorarak kendi musakkanı yapabilirsin.. asıl nedenlere, sürece ve sonuca bakarak yazabilirsin kendine bir reçete..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl değerli kardeşim muskayı bilemem ama sen yüzünü ALLAH(C.C.)dön eve besmele ile gir (Rahmân ve Rahîm olan Allah`ın adıyla başlar ve ancak Ondan yardım dileriz. Ezelden ebede her türlü hamd ve övgü, medih ve minnet, Âlemlerin Rabbi olan Allah`a mahsustur.) günülden niyet ederek ALLAH(C.C.) Tesbih et.. Ahzâb 3 (Medenî 90) Allah'a güven. Vekil olarak Allah yeter. ALLAH(C.C.)selamı bereketi üstünde olsun saygılar.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Öncelikle sizi kendi evinizde sıkan sorunu bulmak gerekir diye düşünüyorum..Örneği çok, evlisinizdir de eşinizle sorun yaşıyorsunuzdur ev sizi sıkar..Kiracısınızdır, evsahibinizle sorun yaşıyorsunuzdur ev sizi sıkar..Anne babanızla beraber oturuyorsunuzdur, çatışma da yaşanıyorsa ev sizi sıkar.. Şayet siz kendinizi sorguladığınızda buna benzer sebeplere ulaşamıyorsanız sebep muhtemelen paranormale dayalıdır..Şayet inancınız varsa bu durumdan kurtulmanın yolu çok basittir: Öncelikle eviniz boş olsa dahi her girişinizde Allah'ın selamını vererek ve cevap verecek kimse yoksa kendi cevabınızı alarak girin kapıdan..İçiniz sıkıldığında Felak ve Nas sureleriniı okuyun..Bu surelerin çevirilerini okuduğunuzda neden bunları önerdiğimi anlayacaksınız.. Allah yardımcınız olsun..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 15 yıl Bu tür kişiler başlık açar sorularını sorar ortadan yok olurlar. Sorunları tartışacak cesareti gösterseler, belkide en somut çözümü bulacaklardır. İnsanların mutluluğuna en baş etken kendi ekonomisi, dolayısıyla onu belirleyen ülke ekonomisidir. Bunlar yolunda değilse kişinin mutluluğu da yolunda değildir demektir. Aç gözünle, aç midenle mutluluk kaç gün devam eder? Mutlu olmak için maneviyeta sığınmak gerçekçi değil, geçici, aldatıcı çözümdür. Öyle olsaydı dünyanın en mutlu insanları maneviyatı olan insanlar olurdu.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.