İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yeni bir siteden bahsedeceğim.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar herkese merhaba, size yeni site tanıtacağım, günümüzde interneti kullananların bir kısmı diyelim, ek gelir elde etmek

ve kısa yoldan para kazanmak, zengin olmak,ayda 5-10.000 $ para hayalleri ile birtakım sitelere girerler, yada bunu vadeden ,

kitaplara para öderler , bende böyle bir arayışa girdim,affialite ve dropsphing araştırdım , kendime bunlarla ilgili siteler kurdum,

bu sitelerimden birkaçtanesi :

bu siteleri affialite yapıp para kazanmak için kurdum peki para kazanabildimmi , şu ana kadar hayır, kazancım; 0.00 $

site yapıp beklemekle olmuyor tabi, iyi bir seo lazım , hit ve trafik akışı için çalışmak lazım vs.

size demem oki internette bir anda paraya boğulmazsınız , çalışmak gerekir, sizlere çok paralar vaat edipde kitap satmaya

kalkanları ,internet kazançları vs. hüsrandır, ben yukardaki siteleri yabancılar için daha çok Amerika için tasarladım,

onlar bizden daha çok int. alışveriş yapıyor yani dışarda daha çok para var.

Dedimya int. devamlı araştırma yapıyorum yabancı bir webmaster sitesinde rastladığım bir indirme sitesinden bahsedeceğim,

bu site hani duymuş yada okumuşsunuzdur, siz bir upload yapıyorsunuz bu site her indirilmeye 0.02-0.10 $ arası size kazanç getirir

benim bulduğum site size 0.60 $ max. kazanç sağlıyor, kazancınız bununla kalmıyor, affialite yapıyorsunuz, size bir link veriyor,

ve siz o linki web sitelerinde ve arkadaş çevrenizde dağıtarak site reklamını yapacak ve kendi linkinizle üye olanlardan site yada

firma diyeyim size extra ödeme yapacak.Görünen olarak karlı bir upload-download sitesi denemek için bende başka birinden kayıt oldum

sizede tavsiyemdir, sitede en çok kazanan 12 000 $ belirtmiş aylık bazda, bence bir deneyin derim, üyelik bedava kaybedecek fazla bir şeyiniz olmaz ama kazanabilirsiniz..

Benim referans linkimle girer ve kayıt olursanız sizi üye yaptığım için site bana extra bonus verir. sizin herhangi bir kaybınız olmaz.

googleden de gitseniz aynı şey. link burada ister burdan girin ister googleden girin tercih sizin, ne olur? ülkeye biraz daha fazla para girer

yabancılar bize daha fazla para öder, sizde kendi referans linkinizi webden yerli ve dil biliyorsanız yabancı forumlardan (kopyala yapıştırda olur.) dağıtacaksınız , dosya yükleyip bunların linkini dağıtacaksınız ve size bir kaç koldan nakit akışı başlayacak. ödemeleri çek yada

paypal ile alıyorsunuz. paypal ile direk banka hesabınıza para yatıyor. dedimya denemesi bedava.

Başarılı olmak ve hayatlarında birşeyleri değiştirmek isteyen insanlar ve bunu başaranlar 100 kişide 1 dir. bu bilimsel gerçek, 99 kişi sadece ister,1 kişi harekete geçer ve başarır. sen o 1 kişi neden olmayasın.

link : http://sharecash.org....php?ref=110015

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.