Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 slm arkadaşlar sitemde bir sorun yaşadım sanırım plsk te yaptığım bir hata temlate yansıdı, Alıntı: Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www/vhosts/hasretgulu.com/httpdocs/db/db.php on line 88 gelde çöz [email protected] msn adresim ordan da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Anladığım kadarıyla siten bir forum yanılmıyorum demi ? Vbulletin forum ? önce sen sorum7un cevabını ver bende sana yardımcı olayım Alıntı
Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 forum artı diğer şeyler.. özeLine attığım siteye bakrsan nasıl oldugunu anlarsın atacağım sitemin html şekLi.. Alıntı
Φ fatiqua Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hatada message_die() diye bir fonksiyon tanımlanmamış diyor, yani böyle bir fonksiyon yokki kullanabilesin ,bazı fonksiyonlar gerekli kütüphaneler yüklenmeden çalışmıyor ondan olabilir,baktın olmuyor başka birşey kullan kardeşim,sen bunu ne yapmak için kullanıyorsun onu de yada buraya hataya neden olan kodları ver,o fonksiyon yerine başka birşey koyalım yada sen koy, bazen fonksiyonlar mevcut oluyo ama php.ini de engellenmiş oluyor, mesela ben grafik fonksiyonlarıyla işlem yapamazken php.ini den bunu engelleyen ; işaretini kaldırınca çalıştığını gördüm ,ama sen bunun yerine başka birşey kullan olsun bitsin herhalde olmaz olmaz birşey değildir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.