Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Anlam veremedim anlatırsanız sevinirim... Öncelikle büyük harfle ileti göndermek yasaktır.Editledim iletini.Bir uyarı seviyesi alınız.Tekrarlanması halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 What bis de anlamadık ? Neye anlam veremedin ki Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 What bis de anlamadık ? Neye anlam veremedin ki ÇAYLAĞIM YA OLAYI ÇÖZEMEDİM.SEN USTA OLMUŞSUN BURDA NASIL HAREKET EDECEĞİM ANLATIRMISIN?LÜTFEN... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Nasıl istiyorsan öyle davran.. Çaylakken de aynıydım ben şimdi de Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 hmmm valla aklına geleni yaz.....nasılsan ole davran doğal ol rahat ol....ecemilik yapma.......olaya balıklama dal ya bırak zaten yakında burdan biri olur çıkarsın ama en fazla 3 ay cazip gelir sonra sıradanlaşır............zaman dolana kadar keyfine bak...dost edin olar mı....... sen olmaktan asla vazgeçme....kim ne derse desin kendin ol........ Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Büyük harfle ileti göndrmek yasak öncelikle bunu öğrenmelisin kalıcı olmak istiyorsan Ayrıca hosgeldin forumumuza umarım iyi vakit geçirirsin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 büyük harf gözleri yoruyormuş bu sebepten büyük harfle yazmamız gerekiyor. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ??????????herşeye anlamlı cvp ver bişey denmez.......saygılar........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.