Φ serseriasık Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum bir internet cafe açmayı düşünüyorum 20 adet bilgisayara ihtiyacım olacak ama bukadar çok bilgisayarı alacağım yerin çok güvenilir bir bilgisayarcı olmasını istiyorum eksik veya düşük parçalar takmasından korkuyorum sizlerin bildiği alışveriş yaptığınız sağlam bir yer biliyormusunuz yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. Alıntı
Φ descartes Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 arkadaşım mecidiyeköyde dereboyu caddesinde ulus bilgisayar diye bir firma var ben 2 senedir alışveriş yapıyorum çok sağlamdırlar Alıntı
Φ Beyaz Eşya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2011 kadıköyde exa ya git. Alıntı
Φ galiba Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2011 eksen bilgisayar sorunsuz... Alıntı
Φ memoly33 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Tandığınız birisi ile iş yapmanızı tavsiye ederim.Hiç tanımadığınız birisi ile ticaret yapmaktan iyidir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.