Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sonunda itiraf ediyorsunuz, Atatrük'ün öyle büyük gücü falan yokmus,

Yok artık daha neler! :lol:

Benim söylediklerimin bu söylenenlerle hiç bir alakasının olmadığını azıcık aklı olan, mantığı çalışan herkes anlar...

Atatürk'ün süpermen olmadığı, elinde kripton gücü olmadığı itirafsa evet! :D

Ama yine de Atatürk dünyada gelmiş geçmiş en büyük liderdir... :)

Gönderi tarihi:

Anlattiklariniz sadece sucu baskasinin üzerine atmaktan baska bir anlama gelmez. Atatürk'ü gözümde ben büyütmüyorum basta siz olmak üzere sayisiz insanlar büyültüyorlar. Ve biz devamli Atatürk'ü büyültmenize gerek yok, sonucta öyle büyük devrim falan yapmadi deyince bize derhal saldirilar yapilyordu, ama ne hikmetse kendinizde kesf etmissiniz sonunda.

Alevilere 85 yildir haklarini vermemekte direnmemiz Türkiye'de devrim falan yapilmadigini en iyi göstergesidir. Kürt'lere gelince eleinden geleni yapti ve her dönemde kanli sekilde bastirdiler, ama dincilerden bayagi korkmuslar sizin söyleminize göre.

Bir daha burada lütfen Atatürk'ü öyle büyük falan diyerek övmeyin, yok efendim büyük devrim yapmis hikayelerinede gerek yok. Yaüilanlar ortada, kendinizde sonunda itiraf ediyorsunuz, Atatrük'ün öyle büyük gücü falan yokmus, bize anlatilanlar tümüyle hikayeymis. ama genede 85 yildir Alevilere dahi en dogal haklarini vermemekte direnmemiz ne kadar gülünc bir sistemde ve devlette yasadigimizin acik bir göstergesi.

Türk devrimi dünyanın en önemli ve özgün devrimlerinden biridir. Atatürk'ü siz küçümsüyo olabilirsiniz ama özgürlük mücadelesindeki doğu toplumları sizden daha iyi tanıyorlar Atatürk'ü.

Bizi 80lerin politikalarının ürettiği sorgulamayan bireyleri olarak adlandıranların, Emperyalistlerin yapmak istedikleri gibi, dünyanın en etkili ve güçlü anti-emperyalist mücadelesini vermiş ve kazanmış bir lideri küçümsemesi çok ironik. Hem de o lider kendi toplumunun içinden çıkmış bi lider. Beyin göçü bu olsa gerek. Beyin göçü derken, bi yerden başka bi yere göçmeyi kastetmiyorum. Göçükler olur ya, çökmüş manasında.

Gönderi tarihi:

Evet ırkçıdır..

Egemen tüm ulusların milliyetçiliği ırkçılıktır..

Egemen olmayanlar ırkçılık yapamazlar yani öyle mi? :lol: Onlar ırkçılık yaptıklarında sempatik oluyo di mi? Ne biliim gidip müziklerini dinlemek, bi kaç kelime kürtçe öğrenmeye heves etmek onların ırkçılığını haklı kılıyo di mi? Her egemen ırkçı değil, aynen Türkiye gibi. Ama her etnik örgütlenme ırkçıdır. Dtp, pkk, kürtler gibi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Türk devrimi dünyanın en önemli ve özgün devrimlerinden biridir. Atatürk'ü siz küçümsüyo olabilirsiniz ama özgürlük mücadelesindeki doğu toplumları sizden daha iyi tanıyorlar Atatürk'ü.

Bizi 80lerin politikalarının ürettiği sorgulamayan bireyleri olarak adlandıranların, Emperyalistlerin yapmak istedikleri gibi, dünyanın en etkili ve güçlü anti-emperyalist mücadelesini vermiş ve kazanmış bir lideri küçümsemesi çok ironik. Hem de o lider kendi toplumunun içinden çıkmış bi lider. Beyin göçü bu olsa gerek. Beyin göçü derken, bi yerden başka bi yere göçmeyi kastetmiyorum. Göçükler olur ya, çökmüş manasında.

Ezberlenmis sloganlar yerine kanitlarla konussak daha faydali olur. Ben burada en temel din özgürlügünü dahi taninmadigini göstermisim. Nerede din özgürlügü mesela Alevi vatandaslar icin? Onlar 85 yidir gsp edilmis haklarini bariscil yoldan ariyorlar, hemde Atatürk'e istisnasiz sahip cikmalarina ragmen. 70 milyon müslümanin razisi olmadan diyaneti kurmanin neresi laiklik?

Hikayelere ve ezberlere son versek!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.