Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 15 yıl ocak 2010 şiir performans çalışması katılanlar iki oğlum ve ben konu: sesleniş ölçü: serbest kazanan ilk üçe mansiyon ödülleri verilecek tek isteğimiz siz değerli dostlarımızın juriliğidir onlar gerçek sonucu bilmek istiyorlar sizden Allah için adil olmanızı talep ediyorum ve bir ailenin dirilişi için yardımcı değer ve eleştrileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim şair; usame halil oflaz o9 yaşında ikinci sınıf öğrencisi kara sevda gibi bişey ama sarı şiir adı; maranki MARANKİ Adanalı! sevgili okul insan vücut araptır türk olanlar beslensin Nar, Armut sen silah tüfek alırsın anne, baba, bakkal amca araba Manisa'lı plakası galatalı gıda, dolusu pul sürme! birdirbir oynasın çocuklar dünya, Anadolu, vatan önderdir bizi satan doğru bilelim yanlış bilelim her aşk bir türküdür parkın kuralları yok hayat; hayal can ister konserve, çeyiz, gitar, alet simitçi caddede dolaşır boş çekirdek, bir çok arkadaşa öykü anlat ülkü, hikaye anlat. şair; kuzeyefe oflaz 11 yaşında 3. sınıf öğrencisi bakışları hasta gibi öyle güzel yakışıyor ki yüzüne saçları uzun ve dağınık olunca şiir adı; ünlü süsü ÜNLÜ SÜSÜ Barack berrak bir su bırak Barack duru bir hayat, duru bir dünya bırak tek kendini düşünme, geçinemezsin böyle başbakan Erdoğan uyan güneş doğmadan doğuşunu bir seyret televizyon nedir ki Deniz Baykal orda kal çocuklar istediğinde Deniz'e dalar lütfen ağzına bir fermuar Recai Kutan topla tüfekle uğraşmayan adam sen ne yaparsın? çocuklarla oyun mu oynarsın? hamal mısın? bir şeyler mi satarsın? Abdullah gül çocuklara gül bana gül, ona gül sana madalya verelim ve gül isterseniz hepinize madalya ve gül dediklerimi yapın, sorularımı cevaplayın. şair ;bekir oflaz 33 yaşında orta okul terk küçükken evden kaçmak zorunda kaldığı için okuldan da kaçmış sonra ırmak kenarında kendi istediği kitapları okuduğu için diploma vermemişler o na şiir adı; sabret gönlüm SABRET GÖNLÜM şu ilkel taknolojide ekmek etmeyi öğretemediniz insana yemeğide yarım buruk süt sağmayı ne çok bildiler sosyalde sağamadılar coca ile donald's a çalıştırdınız çok kazanmak zorundaydılar ter döktüler, öldüler gagari fotoğrafçısını almadan çıkmaz ya aya makyöz ve masör de olacak yanında illâ ve sundular ve gelin ettiler çok kazanmak zorundaydılar, çok çalışmak, mecburdular, çok yoruldular oysa toprak ana kendini sağıyordu ya doğuruyordu durmadan bedavadan yoksa siz mi caydırdınız yine dönün annenize Adem'den bakın bir de dağılın dağa ormana kaybolmamak üzre ama yeniden deniyen bir karar birde gayret kur an da "sabr" geçer, çok basit tek kelime... okuyan herkesin not vermesini istiyoruz özellikle öğretmen olanların değerlendirmeleri bizim için çok önemli büyük küçük herkese saygı duyuyorum...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 15 yıl Okudum fakat tekrardan okuyup daha da iyi kavramam gerekiyor. Hak geçmemesi adına değerlendirmeyi daha sonraya bırakmak istiyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.