Φ myfacem Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Karı koca derin uykudalar kadın birden eyvah kocam diye bağırarak uyanıyor. Karısının sesine uyanan adam, öyle bir laf ediyor ki karısına demek beni aldatıyorsun demeye yüzü kalmıyor. Acaba adam ne demiş olabilir? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 " merak etme daha gelmez." demiş olabilir. ya da "sen evlimiydin canım" ya da "hayır korkma benim......." Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Karı koca derin uykudalar kadın birden eyvah kocam diye bağırarak uyanıyor. Karısının sesine uyanan adam, öyle bir laf ediyor ki karısına demek beni aldatıyorsun demeye yüzü kalmıyor. Acaba adam ne demiş olabilir? kıyafetlerimi ver dolaba saklanayım.... Alıntı
Φ efehan Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 öyle bir laf ediyor ki karısına demek beni aldatıyorsun demeye yüzü kalmıyor bu cümlede bir terslik var. adam bi laf söylüyor ama karısına beni aldatıyorsun diyecek nerdeyse.. Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2014 Kocana noldu demiş olabilir mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.