Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Normalde yarışma taraftarı bir insan değiimdir ama forumda duygularını ifade edebilmesini bilen çok sayıda arkadaşım var .. Ve istedim ki burada bu topicte sevdiğiniz birine ya da herhangi birine içinizden geldiğince bir mektup yazın hep beraber değerlendirelim... Kendi aramızda karınca kararınca en güzel aşk mektubunu seçelim..

Yarışma Koşulları :

Yamzak isteyen arkadaşlar buraya sadece bir mektup yazacaklar..

Kendilerine ait olacak..

Kırmızı kalem kullanmayacaklar :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Olur canım olur.. Yeterki kendinize ait bir mektupla katılın.. Topic sizindir artık.. Mektuplarınızı bekliyor..

Adresi biliyorsunuz .. Barış Manço Moda 81300 İstanbul.. :P

Şaka bir yana bundan sonra mektuplarınızı yazın arkadaşlar.. Bir süreliğine bu tpicte geyik yapmayalım.. ( e sus o zaman Arman ) :D

Gönderi tarihi:

Bu sevgiliye hasret mektubudur...

Bir sevda yangınısın içim de huzura kavuşamayan ruhlar misali çırpınır bi çare yüreğim sensiz...

Artık sensiz geçen gecelerimi saymamın bir anlamı olmalı diye düşündüm bu gece , gökyüzünden bir yıldız çaldım sessizce ve o yıldızları bir kavanoz da biriktirmeye başladım.Seni ilk gördüğüm anda yıldız yağmuruna tutulacaksın anlaşılan.Rüzgarın taradığı saçlarından serpeceğim yıldızları fakat gözlerinin ışıltısının yanın da sönük kalacaklar.

Gündüzlerimin de bir anlamı olmalı değil mi? Sensiz ama anlamlı ? Ne kadar da anlamsız cümle oysa ki...

Sensizliğin tek anlamı hasret acısı , yürek sancısı....

Güne her başladığım da uzaklarda ki yarenim güneşi nasıl selamladı diye düşünüyorum , acaba bana da o selamdan gönderiyor mu diye ?

Attığı her adım da bir Besmele gibi adımı anıyormu acaba ? İçtiğin okyanus kokan sular da suretimi görebiliyor musun? Yada buğday başaklarının kokusunu içine çektiğin ekmekte...Uzanıp da yatağına , kapadığın da gözlerini bir resim çizebiliyor musun karanlıkta? Ben ve Sen ....

Aynı tuale sığamıyor muyuz yoksa? Hain ressamın fırçaların da biz yok muyuz?

Sensizliğimin acısını anlattığım mor menekşe bile boynu bükük dinlemekte beni... Bir düşünsene beni ne haldeyim sensizliğin girdabın da....

Bir telefon kadar yakınsın bana , duyuyorum sesini , nefesini ama uzatamıyorum ellerimi dokunamıyorum saçlarına....Bu nasıl bir sancıdır biliyor musun sevgili...

Uçan bir serçenin kanadına bırakıyorum selamımı , bulutların ihtişamın da gönderiyorum sana olan özlemimi, bazen yağan yağmur da bazen yağmur sonrası ansızın çıkıp kaybolan gökkuşağın da gönderiyorum sana olan sevgimi...Yakalayabiliyor musun?

Seni seviyorum güzel gözlü sevgili... Tarifi imkansız olan bir sevda ile ,aşk ile, özlem ile...Her günüm de sen olan bir dünya ile....

Sorma bana sakın neden bu kadar seviyorsun diye... Anlatılabilseydi anlatmaz mıydı iki cihan şairleri...

Aşkım diye başlayan her mısrada seni buluyor bu gözlerim ve her akıp giden zaman sadece sana akıyor...Aktıkça zaman sensizliği yüzüme bir tokat gibi vuruyor...

Nasıl özlemişim seni biliyor musun?

Yağmurun ardında ki toprak kokusu misali... Ya da çağlayan ırmaklarında ki sevda köpükleri gibi... Bir bebeğin Annesine olan özlem gibi...

Niye bu kadar çok özlediğimi sakın sorma sevgili...Tarifi olsa Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöller de Leylasına yanarken...

Bir hasret sancısı başlar gün geceye kavuşurken..Çünkü sensizliğimden bir gün daha alıp giderken yine sensiz başlayacağım bir günün doğum sancısını çektirir bu zavallı yüreğime.

Acın sonsuz olduğun da , yüreğini çıkarıp atmak istediğin de , dilin de bir dua , gözün de bir damla yaş gibi ve belki de zamansız yağan nisan yağmurları misali ben hep yanın da olacağım... Sen de her zaman benim yanımda mısn sevgili...

Hasretin ateşini, özlemin derdini, sevginin değerini bu kelimeler kifeyetsiz bırakıyor da olsa bu benim sana uzaklardan bir sedamdır...

Seni Seviyorum Güzel Gözlüm

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Merhaba gece... Sözüm ona mektup yazacaktım saatlerce.

Bir satıra senden bir satıra da benden ekleyecektim kendimce...

Ama hale bak yazamıyorum işte. Kalemimde tonlarca ağırlık ve gözlerim ıslak.

Yazdığımı göremiyorum bile...

Hem ne yazabilirim ki bir hayalete ?

Zaten kelimelerim kopuk kopuk , bir de üşüyorum odam soğuk...

Sobayı yakacaktım aslında ama üşendim yine...

Neden bilmem sen gittiğinden beri bir üşengeçlik var üstümde.

Allah tan dışarıda yağmur var. Seviyorum yağmurun sesini dinlemeyi...

Hiç üşenmeyeceğim sanırım bu sesi dinlemeyi ve birde seni düşünmeyi...

Yağmur ve sen . Sırılsıklam ve ben.

Dört köşe olmuş duygularımı ifade eden en güzel cümleler.

Şimdi ifadem yalnızlık oldu. Duruşumsa iki büklüm.

Dudaklarım hala tebessüm edin emrimi yerine getiriyorlar.

Rol yapsalar da rollerini iyi yapıyorlar.

Devam edemeyeceğim daha fazla..

Her şeyde olduğu gibi mektubumu da yarıda keseceğim.

Sen yine anlamayacaksın ya beni...

Ben yinede burada son veriyorum.

Bir yaşantıma son veremedim ya onunda sebepleri var.

Kelimelerimi sonlandırırken farkettim de bir ‘’nasılsın’’ demeyi sıkıştıramamışım.

Sanırım vereceğin cevabı öğrenmekten korktuğum içindir.

Bu arada son bir şey daha..

Bu mektubumu da göndermeyeceğim.

Tıpkı sana yazdığım diğer mektupları da göndermediğim gibi.

Hoşçakal.

Gönderi tarihi:

sewgili güzin abla........... :D

ya mektup yazılacak hee...sewgiliye aslında sewgili değilde sewdiğimiz herhangi birine yazsak daha ey olur demi.....yoksa yazabilir miyiz tam okumadımda...... :P

ben öğlenden sonra yazam bi mektup........... :devil:

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bu sevgiliye hasret mektubudur...

Bir sevda yangınısın içim de huzura kavuşamayan ruhlar misali çırpınır bi çare yüreğim sensiz...

Artık sensiz geçen gecelerimi saymamın bir anlamı olmalı diye düşündüm bu gece , gökyüzünden bir yıldız çaldım sessizce ve o yıldızları bir kavanoz da biriktirmeye başladım.Seni ilk gördüğüm anda yıldız yağmuruna tutulacaksın anlaşılan.Rüzgarın taradığı saçlarından serpeceğim yıldızları fakat gözlerinin ışıltısının yanın da sönük kalacaklar.

Gündüzlerimin de bir anlamı olmalı değil mi? Sensiz ama anlamlı ? Ne kadar da anlamsız cümle oysa ki...

Sensizliğin tek anlamı hasret acısı , yürek sancısı....

Güne her başladığım da uzaklarda ki yarenim güneşi nasıl selamladı diye düşünüyorum , acaba bana da o selamdan gönderiyor mu diye ?

Attığı her adım da bir Besmele gibi adımı anıyormu acaba ? İçtiğin okyanus kokan sular da suretimi görebiliyor musun? Yada buğday başaklarının kokusunu içine çektiğin ekmekte...Uzanıp da yatağına , kapadığın da gözlerini bir resim çizebiliyor musun karanlıkta? Ben ve Sen ....

Aynı tuale sığamıyor muyuz yoksa? Hain ressamın fırçaların da biz yok muyuz?

Sensizliğimin acısını anlattığım mor menekşe bile boynu bükük dinlemekte beni... Bir düşünsene beni ne haldeyim sensizliğin girdabın da....

Bir telefon kadar yakınsın bana , duyuyorum sesini , nefesini ama uzatamıyorum ellerimi dokunamıyorum saçlarına....Bu nasıl bir sancıdır biliyor musun sevgili...

Uçan bir serçenin kanadına bırakıyorum selamımı , bulutların ihtişamın da gönderiyorum sana olan özlemimi, bazen yağan yağmur da bazen yağmur sonrası ansızın çıkıp kaybolan gökkuşağın da gönderiyorum sana olan sevgimi...Yakalayabiliyor musun?

Seni seviyorum güzel gözlü sevgili... Tarifi imkansız olan bir sevda ile ,aşk ile, özlem ile...Her günüm de sen olan bir dünya ile....

Sorma bana sakın neden bu kadar seviyorsun diye... Anlatılabilseydi anlatmaz mıydı iki cihan şairleri...

Aşkım diye başlayan her mısrada seni buluyor bu gözlerim ve her akıp giden zaman sadece sana akıyor...Aktıkça zaman sensizliği yüzüme bir tokat gibi vuruyor...

Nasıl özlemişim seni biliyor musun?

Yağmurun ardında ki toprak kokusu misali... Ya da çağlayan ırmaklarında ki sevda köpükleri gibi... Bir bebeğin Annesine olan özlem gibi...

Niye bu kadar çok özlediğimi sakın sorma sevgili...Tarifi olsa Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöller de Leylasına yanarken...

Bir hasret sancısı başlar gün geceye kavuşurken..Çünkü sensizliğimden bir gün daha alıp giderken yine sensiz başlayacağım bir günün doğum sancısını çektirir bu zavallı yüreğime.

Acın sonsuz olduğun da , yüreğini çıkarıp atmak istediğin de , dilin de bir dua , gözün de bir damla yaş gibi ve belki de zamansız yağan nisan yağmurları misali ben hep yanın da olacağım... Sen de her zaman benim yanımda mısn sevgili...

Hasretin ateşini, özlemin derdini, sevginin değerini bu kelimeler kifeyetsiz bırakıyor da olsa bu benim sana uzaklardan bir sedamdır...

Seni Seviyorum Güzel Gözlüm

tek kelimeyle müthiş olmuşşş :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Bir Sevgiliye Özlem Mektubudur...

sana tutsak kalsın yüreğim

ellerimde kardelenler,ellerimde aşk

sana ağlasın martılar hasretinden.

duysun tüm şehir milyon kere seviyorum seni

milyon kere daha da seveceğim

sen ağlama. ağlama bırakta ben ağlayayım aşkımıza

hasretimizi ben çekeyim

uzat ellerini şimdi,bırakta öpeyim,bağrıma basayım

yüreğimle sana aşkım diyeyim...

bırak aşkım beni sana,yüreğine bırak

seni seviyorum

okyanuslarla arıtıp yüreğimi sevdanla doldurdum.

şimdi söyle bana;aşkım beni biraz daha sever misin?

göğsüne koysam başımı,saçımı okşayıp,öpüşüp seni seviyorum dermisin?

sana ihtiyacım var

beni milyon kere daha kadının olarak kabul edip,yüreğine yaslayıp başımı seni seviyorum dememe izin verir misin???

aşkıma...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.