Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Terör örgütü PKK, Van'da 9 Mart 2006 Perşembe günü meydana gelen patlamayı üstlendi. PKK'ya yakın bir yayın kuruluşu aracılığı ile gerçekleştirilen açıklamada, canlı bombanın Devrim Solduk olduğu duyuruldu, ancak eylemin örgütten habersiz yapıldığı iddia edildi.

 

Van'da 9 Mart Perşembe günü meydana gelen ve carnlı bomba dahil üç kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili bir açıklama yayınlayan terör örgütü PKK, saldırganın 1977 Şanlıurfa Siverek doğumlu 'Denktav' kod adlı Devrim Solduk olduğunu, Solduk'un 2000 yılında üniversiteyi terk ederek terör örgütü PKK'ya katıldığını belirtti.

 

Terör örgütü PKK, açıklamasında, patlamanın, Devrim Solduk'un, kendi insiyatifiyle gerçekleştirdiği bir eylem olduğunu ve hedefine ulaşamadan bir kaza sonucu patladığını ileri sürdü, 'Van halkından özür diliyoruz" ifadesini kullandı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.