Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

öğretmen öğrencilerini okul bahcesine cıkararak bahcede ders yapmaya karar vermiş.

bahcedeki ağacı göstererek; ağaçta 12 kuş var! bunların 6 sını vurursak geriye kaç kuş kalır? diye sormuş.

alican hariç herkes 6 kuş kalır demiş. öğretmen alican a neden böyle bir cvp verdin demiş. alican da;

öğretmenim ağactaki 6 kusu vurunca diğerleride korkudan kacarlar demiş. öğretmen; hımm gidiş yolun

güzel ama cvp yanlış demiş.

alican öğretmeni alt etmek için ; size bir soru da ben sorabilirmiyim demiş. öğretmende sor demiş.

hocam, karşıdan üç bayan geliyor ve üçünün elindede dondurma var. biri yalayarak, biri emerek, biride

ısırarak yiyiyor. sizce bu bayanlardan hangisi evlidir? diye sormuş. öğretmen ne demiş ve asılcvp ne??*

:wub:

((( cvp kesinlikle müstehcen değilll yanlış anlaşılmasın))))))

Gönderi tarihi:

öğretmen parmağında yüzüğü olan diyebilir Alican'da hayır karnında çocuğu olan evlidir diyebilir. Müstehçenliği de nerden çıkardın ki bayanlar dondurmayı istedikleri gibi yer. Ama aklım bi şeye takıldı ısırarak yiyeni gördüm, yalayarak yemek zaten çoğumuzun dondurma yeme tarzı ama emerek nasıl oluyor bi fikrim yok. Cidden o nasıl oluyor yaaa

Gönderi tarihi:

aslında öğretmen biraz fesat düşünmüş yalayarak yiyen evlidir demiş.

alican da; hocam gidiş yolunuz güzel ama cvp yanlış, parmağında alyansı olan evlidir demiş :wub:

dondurmayı emerek yemeye gelince ; hay allah nasıl desem arkadaşım :wub::wub: yaw dudaklarla ısırmaya yani dudakları kaydırarak yenmeye deniyo.

yahu gülmekten kırıldım şimdi :lol::lol::lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

şey aa peki öğretmen nie "yalayarak yiyen evlidir" demiş :w00t:

öğretmen 3ü arasında tercih yapar. aslında soruda öğretmen der ki:

:clover: cevabın yanlış ama tarzını sevdim. :)

öğretmen herhangi birini seçebilir. yalayan emen ya da ısıran ne cevap verirse versin çocuğun cevabı:

:clover: cevap yanlış ama tarzını sevdim olacaktır!!! :devil::devil:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.