Φ novilamenja Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 öğretmen öğrencilerini okul bahcesine cıkararak bahcede ders yapmaya karar vermiş. bahcedeki ağacı göstererek; ağaçta 12 kuş var! bunların 6 sını vurursak geriye kaç kuş kalır? diye sormuş. alican hariç herkes 6 kuş kalır demiş. öğretmen alican a neden böyle bir cvp verdin demiş. alican da; öğretmenim ağactaki 6 kusu vurunca diğerleride korkudan kacarlar demiş. öğretmen; hımm gidiş yolun güzel ama cvp yanlış demiş. alican öğretmeni alt etmek için ; size bir soru da ben sorabilirmiyim demiş. öğretmende sor demiş. hocam, karşıdan üç bayan geliyor ve üçünün elindede dondurma var. biri yalayarak, biri emerek, biride ısırarak yiyiyor. sizce bu bayanlardan hangisi evlidir? diye sormuş. öğretmen ne demiş ve asılcvp ne??* ((( cvp kesinlikle müstehcen değilll yanlış anlaşılmasın)))))) Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 öğretmen parmağında yüzüğü olan diyebilir Alican'da hayır karnında çocuğu olan evlidir diyebilir. Müstehçenliği de nerden çıkardın ki bayanlar dondurmayı istedikleri gibi yer. Ama aklım bi şeye takıldı ısırarak yiyeni gördüm, yalayarak yemek zaten çoğumuzun dondurma yeme tarzı ama emerek nasıl oluyor bi fikrim yok. Cidden o nasıl oluyor yaaa Alıntı
Φ novilamenja Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 aslında öğretmen biraz fesat düşünmüş yalayarak yiyen evlidir demiş. alican da; hocam gidiş yolunuz güzel ama cvp yanlış, parmağında alyansı olan evlidir demiş dondurmayı emerek yemeye gelince ; hay allah nasıl desem arkadaşım yaw dudaklarla ısırmaya yani dudakları kaydırarak yenmeye deniyo. yahu gülmekten kırıldım şimdi Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 "dudaklarla ısırmak"ya harikasın inan hala gülüyorum çok yaşa arkadaşımmm Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 şey aa peki öğretmen nie "yalayarak yiyen evlidir" demiş Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 şey aa peki öğretmen nie "yalayarak yiyen evlidir" demiş öğretmen 3ü arasında tercih yapar. aslında soruda öğretmen der ki: cevabın yanlış ama tarzını sevdim. öğretmen herhangi birini seçebilir. yalayan emen ya da ısıran ne cevap verirse versin çocuğun cevabı: cevap yanlış ama tarzını sevdim olacaktır!!! Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yumote soruya güzel yaklaşmışsın "tarzını sevdim" Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yumote soruya güzel yaklaşmışsın "tarzını sevdim" hııı tamam thankx Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.