Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Baharın İlk Sabahları Tüyden hafif olurum böyle sabahlar Karşı damda bir güneş parçası, İçimde kuş cıvıltıları, şarkılar; Bağıra çağıra düşerim yollara; Döner döner durur başım havalarda. Sanırım ki günler hep güzel gidecek; Her sabah böyle bahar; Ne iş güç gelir aklıma, ne yoksulluğum. Derim ki: “Sıkıntılar duradursun!” Şairliğimle yetinir, Avunurum. Orhan Veli Kanık Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 aries, çok teşekkür ederim bu ince davranışın için.. çok mutlu oldum görünce.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 hep sen mi bana misafir geleceksin arkadaşım ben de geleyim dedim Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 gel arkadaşım, her zaman beklerim.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 zevkle ve merakla geleceğim bir yer olacak canım Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 ben geldim nefis çikolatalarla birlikte Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 ne güzel bir karşılama canım teşekkür ederim çukulatalar nefis görünüyor İyi yıllar diliyorum..yeni yıl tüm dileklerinle birlikte sana sağlık,mutluluk getirsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.