Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 peki saçmalığa devam o zaman yine aynı adam binanın yanından geçerken kafasına çok çok ufak bir taş düşüyor va adamın kafası yarılıyor . Neden? küçük taş baş yarar(sazanmı olduk acep) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 "adamın biri hergun fasulye yıyormuş kapı çalmış kım gelmiş " sorusunuz cevabı: "bık, bay" ya da her türlü bıkkınlık ifadesi olmalı GAZMAN! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ben de sormak istiyorum: gunes nicin tutulur? deveye nicin boynun egri demisler.....?? domates bir yasindayken patlican kac yasinda olur? yaa.. 1 Kaçmasın diye,olabilir.. 2 Nerem doğru ki demiştir veya deve sesi çıkarmıştır.. 3 Valla ben bilemiyecem,bi hıyar bulup sormak lazım.. Yaaa too.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 1 Kaçmasın diye,olabilir.. 2 Nerem doğru ki demiştir veya deve sesi çıkarmıştır.. 3 Valla ben bilemiyecem,bi hıyar bulup sormak lazım.. Yaaa too.. kismen dogru.mebruke gunes ayin guzelligine tutulur. deve az once dolmustan indim demis o devirde yasayan hiyara sormak lazim. ilk kim sormustu,bolumunu isgal ettik kusura bakmasin. tesekkurler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.