Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl adamın biri büyükçe bir binannın altından gecerken, en üst kattan kafasına kocaman bir nüzik seti düşmüş ama adama en ufak bir şey olmamış. acaba neden?
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl Hafif müzik çalarmış. Peki aynı adam aynı yerden geçerken aynı radyo adamın kafasına düşmek üzereyken adam bayılmış peki neden
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl Yazar kesin bu işin içinde bayhan var! hani baygın baygın şarkı söylüyo ya o bakımdan olabilir
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl Hafif müzik çalarmış. Peki aynı adam aynı yerden geçerken aynı radyo adamın kafasına düşmek üzereyken adam bayılmış peki neden çünkü aklı bir karış havadaymış
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl şimdi müzik seti hafiftir desem olmaz. o zaman tek durum kalıyor çalan mizik hafif olmali.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl saflar adam binanın altından nası geçsin yeraltından geçse müzik seti kafasına nası gelsin??olabilirmi??
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Yazar yaşını bilmiyorum ama düşüncelerin tam 10 yaşındaki bir cocuğun düşenceleri gibi.. alınma ama cidden öyle!
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl tezaruata gerek yok!!! sonradan anladım zaten valla okumadan peki saçmalığa devam o zaman yine aynı adam binanın yanından geçerken kafasına çok çok ufak bir taş düşüyor va adamın kafası yarılıyor . Neden?
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl saçmalama hakkımı kullanıyorum stres atıyorum vala sınırlıyım bugün
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl adamın başına selpak mendil düşmüş adam ölmüş nie? selpak fillidir kesın adamın biri hergun fasulye yıyormuş kapı çalmış kım gelmiş
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl ) adam binanın altından nasıl geçsin hehe valla koptum gülmekten
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl "adamın biri hergun fasulye yıyormuş kapı çalmış kım gelmiş " sorusunuz cevabı: "bık, bay" ya da her türlü bıkkınlık ifadesi olmalı
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl "adamın biri hergun fasulye yıyormuş kapı çalmış kım gelmiş " sorusunuz cevabı: "bık, bay" ya da her türlü bıkkınlık ifadesi olmalı hayır gına gelmiş
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Bitanede benden:Adamın birine şu binanın altından geç demişler,hadi len demiş..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ben de sormak istiyorum: gunes nicin tutulur? deveye nicin boynun egri demisler.....?? domates bir yasindayken patlican kac yasinda olur? yaa..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.