Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 camini açsana..? * salonun camida açik içerden, ceyran yapiyo.. - web cami açsana * yokkki.. - hadi ordan. ordan var görüyorum ben iconunu..? * burasi çok karanlik. ben göremiyorum cam filan. düsün artik ben cami göremiyosam, sen beni nasıl görüceksin - cami açsana * makine soguk.. - hade leynnn... - cami aç bakiim..? * çiplagim. - olsun * iyi sen bilirsin.. - one lan * söyledim.. - web cami açsana. bakalim..? * he o mu. o cam deil. benim salak makine, bluetooth u cam zannediyo... web cami acsana * açinca çok yakiyoo be cami açsana - açiiiikkk - o zaman kamerani aç - haaa! o mu o benim tv kartı.salak pc yanlış gösterio -tabe tabe camini açsana -ne camisi benim camim yok ki...bitane mahallede cami war o da belediyenin +boswer açma hiçbiseyi sen hatta çik msnden bidaha girme camini açsana -açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da - kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmistim -cami açsana - burda bir sürü var gerekmez - cami yaa camii - anahtari yokki bende.. - webcam salakkk - ha oymus.. Dipnot: çirkinim ondan açamıyorum denmezz ama dimii........ Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 süperdiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ pericik Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 tebrikler ya valla çok güldüm Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 müüttişşş!!! okurken çok güldüm walla Alıntı
Φ pp_nnrr Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 neresine güldünüzzzzzz anlamadımkii Alıntı
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 küh küh küh hakkattten çokta işi deil ama emeğine sağlık ... Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 valla bende cam açsana diyenlerden nefret ediyorum ama çirkin degilim valla Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ençok çıplağım camı açsana one lan diyişine bittim abi yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 web cami acsana * açinca çok yakiyoo be camini açsana -açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da - kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmistim Alıntı
Φ ...CybeЯMurdeЯ... Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 web cami acsana * açinca çok yakiyoo be Ahaha Süpermiş ßu... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 çirkinim ondan açamıyorum denmezz ama dimii........ Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 valla bende cam açsana diyenlerden nefret ediyorum ama çirkin degilim valla ahhaah hah haa... Bence en komiği buydu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 cami açsana - açiiiikkk - o zaman kamerani aç - haaa! o mu o benim tv kartı.salak pc yanlış gösterio -tabe tabe Bu doğru ama Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 gercekten de guzelmıs.elınıze saglık.gulumseyebıldım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.