Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili Arkadaşlar,

İster beğendiğimiz, ister kendimizin yaptığı ya da oluşturduğu kartlarla ,yeni yıla fısıldamak istediğimiz dileklerimizi ,burada dile getirelim istedim.

İtiraf etmeliyim ki, kendi kart yapma çabalarım sonuçsuz kaldı. Ama 2010 kadar daha zamanım var .laugh.gif

yeniyl.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili Arkadaşlar,

İster beğendiğimiz, ister kendimizin yaptığı ya da oluşturduğu kartlarla ,yeni yıla fısıldamak istediğimiz dileklerimizi ,burada dile getirelim istedim.

İtiraf etmeliyim ki, kendi kart yapma çabalarım sonuçsuz kaldı. Ama 2010 kadar daha zamanım var .laugh.gif

Emeğine sağlık birkumtanesi çok hoş ve güzel olmuş... :) Sene nin son günlerin de, boş durmayın birşeyler yapın der gibisin bizlere.. :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Emeğine sağlık birkumtanesi çok hoş ve güzel olmuş... smile.gif Sene nin son günlerin de, boş durmayın birşeyler yapın der gibisin bizlere.. clover.gif

Teşekkür ederim sevgili Birce.

Aslında yeteneğimi konuşturmak istedim di ,sonra birden canım istemedi .getlost.gif ...grin.gif

Gönderi tarihi:

365gun.jpg

• 2 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.