Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Atatürk'ün en sevdiği bölge KARADENİZ Bölgesi'ydi..

Doğru mu, yanlış mı..? Lütfen gerekçesini de ekleyiniz..

Teşekkürler..

Gönderi tarihi:

Ben ayırt ettiğini düşünmüyorum.Doğusu batısı demeden savaşmış bir lider o ... :clover:

Gönderi tarihi:

Ben ayırt ettiğini düşünmüyorum.Doğusu batısı demeden savaşmış bir lider o ... :clover:

Güzel..:clover: Ben de Atatürk'çüyüm, ama sorumun cevabı bu değil..;)

Gönderi tarihi:

Güzel..:clover: Ben de Atatürk'çüyüm, ama sorumun cevabı bu değil..;)

Peki neyye dayanarak karadeniz ??

Gönderi tarihi:

Bir şeye dayanarak değil, benimkisi sadece iddia..Siz doğru veya yanlış olduğunu tespit edeceksiniz sadece..

Gönderi tarihi:

Biliyorum cevabı ama söylemeyim değil mi, birazcik heycan olsun... bu arada hoşgeldin taurus :)

Gönderi tarihi:

Bir şeye dayanarak değil, benimkisi sadece iddia..Siz doğru veya yanlış olduğunu tespit edeceksiniz sadece..

B) Ben merak etmiyorum ki tespit edeyim ;) Bence ayırmadı bölge olarak ...

Gönderi tarihi:

Hoş buldum sevgili Birce, bakalım bildiğin cevap mı çıkacak sonunda..;)

Gönderi tarihi:

B) Ben merak etmiyorum ki tespit edeyim ;) Bence ayırmadı bölge olarak ...

Yaaa..Oyun bozanlık yapma yahu, bu sadece bilmece, mantığını bulup cevapla sadece..Ata'mızı heryerde yeteri kadar çekiştirip yoruyorlar zaten, bari burada yapmayalım değil mi..? ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ülkemiz 7 coğrafi bölgeye 1941 yılında ayrılmıştır. Yani 1938 den sonra. Güzel ve yararlı bir soruydu Taurus. Teşekkürler.

Gönderi tarihi:

Ülkemiz 7 coğrafi bölgeye 1941 yılında ayrılmıştır. Yani 1938 den sonra. Güzel ve yararlı bir soruydu Taurus. Teşekkürler.

Tebrik ederim sevgili arkadaşım, asıl ben teşekkür ederim..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.