Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 15 yıl AVRUPA BİRLİĞİ Yıl 2050. AB Komisyon Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye heyecanla girer: —Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları AB'ye alacak mıyız? AB Başkanı: —Yok, canım, henüz olmaz. Git, duyur, tüm Türkiye İngilizce konuşacak, Türkçeyi yasaklıyorum. —Efendim onu 5 sene önce yaptılar. Hatırlamıyor musunuz? —O zaman söyle Kıbrıs'ı versinler. —Efendim onu da 40 sene önce verdiler zaten. —O zaman söyle Güneydoğu'ya özerklik versinler. —Aman efendim, Türkiye'de Güneydoğu mu kaldı, 2020'de bağımsız devlet oldu ya orası zaten. —O zaman söyle (sözde) Ermeni soykırımını tanısınlar. —Efendim, sadece Ermeni soykırımı değil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna, Moldova soykırımını bile tanıdılar, hatta Çanakkale savaşından dolayı İngiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykırımını bile tanıdılar ya. Nasıl unuttunuz. —Hmm o zaman söyle kokoreç yasaklansın. —Aman efendim, onu yemeği 2008'de bıraktılar. —İsa aşkına, ya ne bileyim? Kınayı yasaklayın, yakamasınlar. —Ooooo Beyefendi. Hatırlayacaksınız. Cumhuriyeti el birliğiyle yıkınca toplu kına yaktılar. Kına bu sarfiyata dayanamayıp bitince de kına yakmayı bıraktılar yıllar önce. AB Başkanı düşünüp taşınır ve —EEEE. ALMAMAK İÇİN BİR SEBEBİMİZ KALMADIYSA - DAĞITIN O ZAMAN AVRUPA BİRLİĞİNİ.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.