Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Böyle büyük bir ayrıntıyı gözden kaçırdığımız için ben şahsen çok utandım kusadali_emix forumda ilk yazıştığım ve tartıştığım kişiydi ama okadar olgun ve akıllı davrandıki şekil a olayı anladığımda utanmıştım gene insanların kişiliklerine duygu ve düşüncelerine önem veren sevgiyi ve saygıyı hak eden biri kendisine çok teşekkür ederim ömrünün bu çiçekler kadar güzel geçmesini dilerim sonsuz sevgi ve saygılar sunuyorum.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 O gözden kaçacak bir ayrıntı değildir.. Sadace uzun zamandır yazmayınca bizleri terkettiğini düşünmeye başlamıştım ama şimdi tekrar aramızda.. Forumda ilk tanıdığım ve sevdiğim insanlardandır.. Duygusaldır dost canlısıdır sevecendir.. Nadir topicler açar ama açtığı topiclere bir bakın cevap vermeden geçemezsiniz... Foruma kattığın tüm güzellikler ve tekrar aramızda olduğun için teşekkürler Kuşadalım.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 özel ve güzel yeri her zaman sabittir bende...............iyi ki varsın emixim......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 canım emixim sen çok tatlısın varya..dostlarını hiç unutmuyorsun...herşey gönlünce olsun neşen daim olsun.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun emix... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.