Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen bildiğiniz ve güvendiğiniz bir yer olsun.
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2015 10 yıl İstanbul Lisan Merkezi var hem fransız hoca hem de türk var seviyene göre seçersin hacı
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2016 8 yıl merhaba ben istanbul lisan merkezinde yaklaşık 2 ay boyunca fransızca dil eğitimi almıştım ve fransızcanın f'sinden anlamıyordum bu 2 aylık süre zarfında baya fransızcamı ilerlettim. Hocamızın fransız asıllı olması ve fransızcanın ana dili olmasıda en büyük faktörlerden biriydi tabi. Bu 2ayda çok sıkı çalıştım, hocamızın verdiği ödevleri hep yapıp günü gününe çalıştım şimdi yazın fransaya tatile gidip 1-2ay orda kalıcam ve fransızcamı daha da çok ilerleticem inşallah. İstanbul Lisan Merkezi fransızca konusunda gerçekten çok iyi herkese öneririm hem fiyatlarıda gayet uygun.
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2017 8 yıl merhabalar bende istanbul lisan merkezinde yaklaşık 1 aydır fransızca kursu eğitimi alıyorum ve çok memnunum sanırım ahmet bey ile hocamız aynı, aynen kendisi fransız asıllı bi bayan gerçekten çok iyi bir eğitimci. Daha önce fransız kültüre gitmiştim ücretsiz sınıf 40 kişiydi ortam ve hoca çok iyi değildi. fransızca eğitimi düşünen arkadaşlara ilm'yi öneririm gerçekten iyi bir kurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.