Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 16 yıl Herkese merhaba..ben bu yaz artık work and travella gitmek istiyorum..Herkes farklı bişeyler söylüyo..eyaletler,vize,kazanacağım para vs..şirket çok önemli diyorlar ve şuana kadar sadece basakedu diye bir şirketle görüştüm arkadaşımın aracılığı ile..baya ayrıntılı anlattılar ama daha araştırmak istiyorum..gitmiş olan arkadaşlardan haber bekliyorum.
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 16 yıl merhaba, ben iki kere work and travel ı tecrübe etmiş biri olarak een önemli seyin şirket oldugunu söylemeliyim. Diger tüm yazdıkların hakkında zaten iyi bir şirketle anlaştıysan gerekli bilgiyi alarak secebilirsin. Ben de cok şirket arastırmıstım zamanında hemen hemen Ankara'daki tüm şirketleri gezdim. Benim sectigim iki farklı şirket de birbirinden beterdi (globalvizyon ve campus). Tavsiyem tanıdıkların varsa onların deneyip beğendiği bir şirketi seçmen..Onun dışında şimdilik bol şans yaz için de iyi eğlenceler..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.