Misafir televizyon Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2015 derini bir hayvanın giymesini istemiyorsan hayvanın kürkünü giyme KÜRKGİYENDE HAYVANDIR KÜRKÜ OLANDA... Alıntı
Misafir Serce Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2016 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2016 Hayvanlara kiymayalim Alıntı
Misafir ece Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2016 çok güzel bir başlık yapmışsınız . Hayvanlara kıymayın efendiler ... Alıntı
Misafir batuhan doğan Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2017 Bende imzalıyorum...! bende imzalıyorum hayvanlara yazık onları kesenler inşallah diğer dünyada cennet yüzü görmesinler özellikle çine lütfen artık yapmayın hayvanlara şunu Alıntı
Misafir Hepsibenimyavrum Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2017 İMZALIYORUM Alıntı
Misafir Hayvanlar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 Cok guzel bir baslik tesekkurler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.