Φ sade Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 İKİ TANE ADAM VARMIŞ BİRİ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM ÖBÜRÜ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM TARTIŞIRKEN KARŞIDAN BİR ADAM GELİYORMUŞ BİR BİRLERİNE BU ADAMA SORALIM HANGİMİZ PEYGAMBERİZ DİYE. SORMUŞLARDA SİZCE ADAM NE DEMİŞ... Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Ben sizi peygamber olarak gönderdiğimi hatırlamıyorum demiş olsa güzel olurdu. Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Ben sizi peygamber olarak gönderdiğimi hatırlamıyorum demiş olsa güzel olurdu. +1 desem bu adam" hiç birimiz peygamber değiliz" falan da diebilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 İKİ TANE ADAM VARMIŞ BİRİ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM ÖBÜRÜ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM TARTIŞIRKEN KARŞIDAN BİR ADAM GELİYORMUŞ BİR BİRLERİNE BU ADAMA SORALIM HANGİMİZ PEYGAMBERİZ DİYE. SORMUŞLARDA SİZCE ADAM NE DEMİŞ... Bir müslümanın vereceği cevap:la ilahe illallah muhammeden resulullah'tır herhalde Alıntı
Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ŞöyLe 1 şey DiyebiLir.. Peygamber oLan Peygamber oLduğunu İspatLasın veya Bir peygamber Hiç Bir Zaman Ben Peygamberim Diye Tartışmaz.. oLabiLirmi. Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 karşıdan gelen adam hangisinin peygamber olduğunu nerden bilsin.. belki bunu belirten bişey sölemiştir.. peygamberliğini ilan edebilmenin yoldan geçen bi adamın kararınına bağlı olamayacağını belirten bişeyler de söleyebilir.. ama cevap bunlar değildir eminim.. daha basit bi cevabı olmalı... falan.. filan.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 İKİ TANE ADAM VARMIŞ BİRİ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM ÖBÜRÜ DİYORMUŞ BEN PEYGAMBERİM TARTIŞIRKEN KARŞIDAN BİR ADAM GELİYORMUŞ BİR BİRLERİNE BU ADAMA SORALIM HANGİMİZ PEYGAMBERİZ DİYE. SORMUŞLARDA SİZCE ADAM NE DEMİŞ... Ne bileyim ben Cebrail'miyim?demiş olabilirmi Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 peygamber olsa peygamberlik mührü olurdu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Ben Ateistim demiş olabilir... Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 allah sıze akıl fıkır versın demıstır Alıntı
Φ musicman Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 3.cü adam da ben de peygamberim demiştir herhalde Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Ben sizi peygamber olarak gönderdiğimi hatırlamıyorum demiş olsa güzel olurdu. Senin yanıtın doğru arkadaşım,bu bir fıkradan alıntı..Aslında cevabı biraz küfürde içeriyor ama özü bu,sevgiler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.