Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 15 yıl Power Türk Pop 01 - Ferhat Göçer - Sen Söyle Hayat 02 - Emre Aydin - Bu Kez Anladim 03 - Gökhan Özen - Bize Ask Lazim 04 - Yasar - Cezayir Meneksesi 05 - Rafet El Roman - Ask - I Virane 06 - Serdar Ortaç - Heyecan 07 - Betül Demir - Bütün Gece 08 - Sila - Dön Demeyi Unuttum 09 - Gripin - Sustuklarin Büyür Içinde 10 - Ajda Pekkan - ynen Öyle 11 - Ziynet Sali - Herkes Evine 12 - Sakin - Edepsiz Komedya 13 - Sezen Aksu - Yol Arkadasim 14 - Bengü - Doya Doya Tat 15 - Pinhani - Dursana Dünya 16 - Bertug Cemil & Nilgül - Yandim Yandim Yandim 17 - Seksendört - Kara Gözlüm 18 - Lara - Güvenmiyorum 19 - Murat Dalkiliç - Kasaba 20 - Murat Boz - Ben Aslinda 21 - Hepsi - Ask Herseyi Affeder mi 22 - Dört X Dört - Arada Bir 23 - Candan Erçetin - Ben Kimim 24 - Sadik Karan - Aman 25 - Yalin - Kalamadim 26 - Deniz Seki - Aptal 27 - Asuman Krause - Hep Yek 28 - Deniz Seki - Sahici 29 - Tarkan - Dilli Düdük 30 - Kutsi - Asik Olmaya Yemin Ediyorum 31 - Feridun Düzagaç - Kara Kara 32 - Özgün - Nöbetçi Asik 33 - Demet Akalin - Gururum 34 - Tugba Özerk - Masallah 35 - Gece Yolculari - Ihtimal 36 - Murat Boz - Uçurum 37 - Yonca Evcimik - Çapkin Kiz 38 - Alex - Depresif Polyanna 39 - Erdem Yener - Belki - Pasaj 40 - Pinhani - Ne Güzel Güldün
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.