Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

av-9696.jpg

Sayfaları gezerken bir eksik olduğu dikkatimi çekti..

Kısa bir süre zarfı içinde tanımama rağmen bu tür konu başlıklarında dostluklarda ve vefalarda ilk sıralarda hatırlanması gereken bir kişi olduğunu düşünüyorum.

Mademki herkes bu şekilde yaad ediliyor ben tercih hakkımı senden yana kullanıyorum..

Gönderi tarihi:

o tam anlamıyla bir can...........uzun lafa gerek yok içimdeki denizi anlatmaya.......... yeri her zaman farklı öylede kalacak.......

seni tanımak benim hayatımda başıma gelen en güzel olay oldu......................

seni çok sewiyorum.... :wub:

iyiki varsın..........

Gönderi tarihi:

Gözden uzak olan gönüldende ırak olurmuş derler.Sanırım bu anlamda seni unuttuk ama sende de kabahat var arada girip burdayım desen ne olur sanki :P

Umarım herneredeysen mutlu olursun her zaman....(gerçi nerde olduğunu biliyorum msn desin şimdi :) )

Sevgiler...

Gönderi tarihi:

iyi günde kötü günde yanımda olan,beni dinleyen esşiz bir dost...onunla konuşurken acip keyif alıyorum pozitif bir enerji yayıyor etrafına.tek temennim foruma geri dönmesi bilirim dönmez ama yinede olsun ben onu buacağım yeri biliyorum nasıl olsa...

herşey gönlünce olsun hey can ...sevgiler.... :clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Buraya ilk geldigi günleri hatirliorum, aynen karcicegimin de dedigi gibi o zaman da inanilmaz enerjik gelmisti,cok soguk biri olmama ragmen ona hemen kanim kaynamisti...

hala bu sicaklik sürüyo...

ici disi bir, güzel yürekli, can dost... tanidigi hekese güzellikler katan nadide insanlardan...

Gönderi tarihi:
melek15ij.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.