Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor: * Çağrı merkezi:* *Doğru şifreyi girdiğinize emin misiniz?** Müşteri:* Evet eminim. Hatta bunu bir arkadaşımdan gördüm.* Çağrı merkezi:* *Peki bana şifrenizin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? ** Müşteri: *Beş tane küçük yıldız ********** *Çağrı merkezi: **Ne çeşit bir bilgisayar kullanıyorsunuz? ** Müşteri: *Beyaz ! *********** *Müşteri: *Merhaba, ben Kamil. Bilgisayarımın disket girişinde disket takıldı kaldı, dışarı çıkaramıyorum.* Çağrı merkezi: **Dışarı çıkarmak için gerekli olan düğmeye bastınız mı? ** Müşteri: *Evet bastım ama hâlâ çıkmıyor. * Çağrı merkezi: **Bu durum pek iyi gözükmüyor, not almam lazım. ** Müşteri: *Aa. Bir saniye. Disketi daha takmamışım, hâlâ masamın üzerinde duruyor. Pardon... ******** *Çağrı merkezi: **Bilgisayarınızın ekranında sol tarafta bulunan 'Bilgisayarım' ikonuna tıklar mısınız? ** Müşteri: *Sizin solunuz mu benimki mi? ******** *Çağrı merkezi: **İyi günler. Yardımcı olabilir miyim? ** Müşteri: *Merhaba, bilgisayarımdan çıktı alamıyorum.* Çağrı merkezi: **Ok, şimdi 'başlat'a basar mısınız ve. ** Müşteri: *Bana teknik bilgiler söylemekten vazgeçin, ben Bill Gates değilim! ********* *Müşteri: *İyi günler, yine ben Kamil. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her seferinde tekrar deniyorum, ama karşıma 'Yazıcıyı göremiyor' şeklinde bir yazı çıkıyor. Yazıcıyı monitörün önüne kadar getirdim hala göremediğini söylüyor. ******** *Müşteri: *Kırmızı renkte baskı alma konusunda bir problem yaşıyorum.* Çağrı merkezi: **Renkli baskı *alabilen bir yazıcıya sahip misiniz?* Müşteri: *Aaaahh. Teşekkür ederim. ********* *Müşteri: *Klavyem çalışmıyor.* Çağrı merkezi:* *Bilgisayara bağlı olduğ *undan emin misiniz?* Müşteri: *Hayır, bilgisayarın arkasına ulaşamıyorum.* Çağrı merkezi: **O zaman klavyenizi elinize alın ve 10 adım geri gidin. ** Müşteri: *Ok* Çağrı merkezi: **Klavye sizle birlikte geliyor mu? ** Müşteri: *Evet.* Çağrı merkezi: **Bu klavyenizin bilgisayara bağlı olmadığı nı gösterir. Başka bir klavye var mı? ** Müşteri: *Evet, burada bir adet daha var. Aaah, bu çalışıyor. ************* *Çağrı merkezi: **Şifreniz, küçük harfle 'a' büyük harfle 'V' ve 7 rakamı ** Müşteri: *7 de büyük harfle mi yazılacak? **************** *Müşteri: *Büyük bir problemim var. Bir arkadaşım bilgisayarıma ekran koruyucusu koydu ama ne zaman mouse'u hareket ettirirsem ekran koruyucum ortadan kayboluyor. *********** *Çağrı merkezi: **İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? ** Müşteri: *Hayatımda ilk kez bir e-posta yazıyorum. * Çağrı merkezi: **Ok, sorun nedir? ** Müşteri: *E-posta adresini yazarken 'a' harfini buldum ama nasıl yuvarlak içine alacağımı bilmiyorum. * Çağrı merkezi: *__________! J *Müşteri:* N'ooldu ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.