Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Erkeğin mastürbasyon yapması normal ve ihtiyaçtan kaynaklanan bir durumdur.

Fakat bunu partneriyle gerçek cinsellik yaşamaya tercih etmesi sağlıklı mıdır?

Bunun nedenleri nelerdir, onu merak ediyorum.. :(

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Merhabalar

Partneri duruken masturbasyon yapması sağlıklı değil sadece bana göre o kişinin hasta olduğunu gösterir. Bu konu biraz geniş. Birbirleri ile olan ilişkilerinede göz atmak gerekmektedir. Erkeğin de sorunları olabilir ve bunların da araştrılması gerekir. Eğer bir sorun yoksa bu demek oluyor ki ya cesaretsiz yada beceriksiz karşı tarafı mutlu etmesini bilmiyor demektir

[email protected]

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

partnerinde oturup düşünmesi lazım ben dururken neden o yolu seçiyor acaba mastürbasyon kadar zevk veremiyormuyum diye :stuart:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

partneri varken masturbasyon yapıyor olmak bence önemli bir psikolojik sorun... her iki tarafta birbirini tamamlıyamıyor ve mutlu edemiyor demekki.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.