Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Erkeğin mastürbasyon yapması normal ve ihtiyaçtan kaynaklanan bir durumdur. Fakat bunu partneriyle gerçek cinsellik yaşamaya tercih etmesi sağlıklı mıdır? Bunun nedenleri nelerdir, onu merak ediyorum..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Merhabalar Partneri duruken masturbasyon yapması sağlıklı değil sadece bana göre o kişinin hasta olduğunu gösterir. Bu konu biraz geniş. Birbirleri ile olan ilişkilerinede göz atmak gerekmektedir. Erkeğin de sorunları olabilir ve bunların da araştrılması gerekir. Eğer bir sorun yoksa bu demek oluyor ki ya cesaretsiz yada beceriksiz karşı tarafı mutlu etmesini bilmiyor demektir [email protected]
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 15 yıl partnerinde oturup düşünmesi lazım ben dururken neden o yolu seçiyor acaba mastürbasyon kadar zevk veremiyormuyum diye
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 15 yıl partneri varken masturbasyon yapıyor olmak bence önemli bir psikolojik sorun... her iki tarafta birbirini tamamlıyamıyor ve mutlu edemiyor demekki.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.