Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl KGB Archiver çalışma mantığı diğerlerinden farklı programı kurunca iki tane dosya geliyor masaüstünüze. KGB Archiver Compress , KGB Archiver Uncompress. Birincisi sıkıştırmaya, ikincisi sıkıştırılmış dosyaları açmaya yarıyor. (1,5GHz ve 256MB RAM programın düzgün çalışması için uygun).
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl KGB Archiver çalışma mantığı diğerlerinden farklı programı kurunca iki tane dosya geliyor masaüstünüze. KGB Archiver Compress , KGB Archiver Uncompress. Birincisi sıkıştırmaya, ikincisi sıkıştırılmış dosyaları açmaya yarıyor. (1,5GHz ve 256MB RAM programın düzgün çalışması için uygun). usta verdiğin program için teşekkürler.. ancak ben denedim ve rardan zerre kadar farkı yok...kesinlikle hiç bi şekilde boyutu azaltmıyor ve hatta rarlamaktan veya zipten daha uzun sürmekle birlikte ortaya çıkan sonuç farksız....eğer kullanımında boyutu küçültmek için ekstra yapmamız gereken ayar varsa bilemiyorum ancak kuracaladığım kadarı ile verimsiz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.