Φ Mouchette Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 The Secret of Santa Vittoria/1969 Yönetmen: Stanley Kramer Tarz: Dram Komedi Oyuncular: Anthony Quinn, Anna Magnani, Virna Lisi, Hardy Krüger, Sergio Franchi Yayın Yılı: 1969 1943 yılı yazında Benito Mussolini ve faşist hükümetinin düşmesinin ardından alman ordusu İtalya'nın bir kasabası olan Santa Vittoria'ya oranın tek geçim kaynağı olan şarapları toplamak için gelmektedirler Ancak kasabanın belediye başkanı olan Italo Bombolini (sürekli sarhoş olan bu adamın belediye başkanı oluşuda ayrı bir hikayedir) aynı zamanda sürekli de sarhoştur kendisi) bu şarapları kesinlikle almanlara vermeye niyetli değildir. Kasabalının şarapları saklaması unutulacak türden bir sahne değildi doğrusu.Sanırım Bombolini unutulmaz karakterlerimden biri olacak. Filmi upload etmeden seyredebileceğim bir yer bulamadım. Filmi indirmek bir günümü aldı. Sen mi inat ben mi inat oldu biraz ama olsun.Beni yorduğuna değdi.Harika bir film. Harika bir komedi. Mutlaka izlemeniz tavsiye ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.