Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Saygınızdan da sevginizden de dostluğunuzdan da razıyım, Allah da sizden razı olsun. Hakkınızı helal edin, Allaha emanet olun, Hoşçakalın... Dedin ve gittin ne kötü ettin bir bilsen yalnız bıraktın bizi..Özledik seni yerin çok belli burada o kadar ki sen varken sessiz dilliler sen gidince dile geldiler.. Ender güvenirim ben insanlara ve o enderlerin arasında olmanda, benim abim olmanda beni onure ediyor... Kalemitin seni ve yazılarını çok özledi.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bazı insanları anlatmak onlarla ilgili duyguları ve düşünceleri dökmek zordur sende benim için öylesin tek bildiğim iyki bu foruma geldim ve iyki seni tanıdım ve gene iyki sen varsın ve lütfen dönünüz foruma bitmeyen hikayeniz var hocam ve sizden başkasıda bitiremeyeceğine göre dönmenizi dört gözle bekleyen bizlerin ricasını kırmayınız sevgiylee... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Dünya görüşlerimiz ne kadar uyuşmasada kesinlikle saygı duyduğum bir insan. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 abi sıfatını yakıştırdım ona...................yoluda bahtıda açık ola....... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 yürekten abi dediğim ender insanlardan biridir asterix. bir o kadar da saygı duyduğum ve sevdiğim bu arada forumda tekrar seni görmek güzel Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Adımıza bir anı defteri açmak muzipliğini gösteren başta Emily kardeşim olmak üzere hakkımızda iyi niyetlerini belirten tüm dostlara, arkadaşlara teşekkür ediyoruz efendim. sağolun, varolun. Birkaç ay önce buradan bir daha dönmemek üzere ayrılmıştım, ama hayat bazen insanı kendi doğrularını bile çiğnemek zorunda bırakabiliyor. İyi bir amaç uğruna yaptığımız düşüncesi en önemli tesellimiz. O yüzden hakkımızdaki yanlış düşüncelere aldırış etmiyoruz. Bir insanın mutluluğu uğruna göze aldığımız şey çok da önemsizdir bizim gözümüzde. Doğruyu çoğu kez yaptığımız gibi, katı kurallarda değil, yüreğimizde aradık, bulduk. Çünkü Yaşamak görevdir yangın yerinde Yaşamak insan kalarak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.