Misafir u dönüşü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Uzun zamandır şifremi kaybetmiştim bugün şans eseri tekrar buldum :-) tekrar burdayım ve çok mutluyum.... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 bende başlık ve isim sebebiyle bir u dönüşü yaptım çok kızdığım foruma geri döndüm diyeceğiniz ummuştum değilmiş meğer.(genellikle çok oluyo böyle vakalar da geri dönüşler) iyi neyse şifreyi bulmuşsun Congratulations and jubilations I want the world to know I'm happy as can be. 1 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Uzun zamandır şifremi kaybetmiştim bugün şans eseri tekrar buldum :-) tekrar burdayım ve çok mutluyum.... Sevgili u dönüşü ; Aramıza Tekrar Hoşgeldiniz, Efendim. Nasılsınız ? Şifrenizi Bulabilmiş Olmanıza Bizler de Çok Sevindik, İnanın. Ve Küçük Bir Hatırlatma ; Yitirilen Hiç Bir Şey İçin Üzülmeyiniz , Ümit ler iniz Dışında... Ve, Herşeyin Yerine Yenisini Bulabilirsiniz, Dostlarınız Dışında... Sağlıcakla ve Sevgiyle Kalın. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.