Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Öncelikle herkese merhaba...Forumda yeniyim ve bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.2 yıllık meslek yüksekokulu mezunuyum,okul haziran ayında sona erdi ancak alttan kalan 1 ders yüzünden temmuz ayında mezun oldum.İlişik kesme belgemi ekim ayında aldım ve 2010 şubat ayında da diplomamı alacağım.ocak 1989 doğumluyum.Şimdi sorum şu: Eğer bağlı olduğum askerlik şubesine gidip,ben şubat ayında askere gitmek istiyorum dersem kabul edilir mi yoksa mezun olduğum okul 2 yıl tecil etmiş midir?PTT den aldığım şifreyle e devlet sitesine girip son yoklama hakkında bilgi almak istedim ancak son yoklamaya tabi değilsiniz diye bir yazı çıktı...Şimdi ben ne yapmalıyım?Dediğim gibi okul tecil ettirmiş midir ?Asker kaçağı olmak istemiyorum ve şubat ayında askere gitmek istiyorum.Ne yapmalıyım?Şimdiden teşekkürler...

Gönderi tarihi:

Merhaba nicdesouza..

mezun olduğun ,yani diplomanı aldığın tarihten itibaren 1 yıl askerlikten muaf tutuluyorsunuz..

Askere ancak 1 yıl sonra alınabilirsiniz..Alınacak olsanız merak etmeyin size askerliğe davet gelir,mektupla çağırırlar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.