Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 EKİM AYI İTİBARI İLE ESKİ HÜKÜMLÜ ALIM İLANI. http://ilan.memurlar.net/kategori/21/ Pazarcık Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 3 Kasım 2009 09:54 Keçiören Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 3 Kasım 2009 09:38 Erdemli Belediyesi Eski Hükümlü Greyder Operatörü Alım İlanı 4 Kasım 2009 10:07 Gölcük Belediyesi Eski Hükümlü Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 4 Kasım 2009 10:12 Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 22 Ekim 2009 09:18 Yalova Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 22 Ekim 2009 09:18 Marmaris Belediyesi Eski Hükümlü Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 21 Ekim 2009 10:00 Malatya İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Greyder Operatörü Alım İlanı 20 Ekim 2009 10:10 Bitlis Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 16 Ekim 2009 16:51 Narlıdere Belediyesi Eski Hükümlü İnşaat ve Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 16 Ekim 2009 17:10 Mersin Akdeniz Belediyesi Eski Hükümlü Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 15 Ekim 2009 17:25 Gaziantep GASKİ Eski Hükümlü Büro Memuru Alım İlanı 13 Ekim 2009 10:05 Ego Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü Büro Memuru Alım İlanı 12 Ekim 2009 12:35 Tunceli İl Özel İdaresi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 12 Ekim 2009 12:35 T.K.İ Güney Ege Eski Hükümlü Tesviyeci ve Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 9 Ekim 2009 10:15 Akdeniz Belediyesi Eski Hükümlü Bilgisayar Operatörü Alım İlanı 9 Ekim 2009 10:15 Polatlı Belediyesi Eski Hükümlü Alım İlanı 8 Ekim 2009 07:10 Narlıdere Belediyesi Eski Hükümlü İnşaat ve Elektrik Teknisyeni Alım İlanı 6 Ekim 2009 10:04 Nilüfer Belediyesi Eski Hükümlü Beden İşçisi Alım İlanı 6 Ekim 2009 10:04 Silivri Belediyesi Eski Hükümlü Büro Memuru Alım İlanı 6 Ekim 2009 09:53 Kestel Belediyesi Eski Hükümlü Beden İşçisi Alım İlanı 2 Ekim 2009 10:23 Silifke Belediyesi Eski Hükümlü Elektrikçi ve Şöför Alım İlanı 2 Ekim 2009 10:23 TRAFİK CEZASI GİBİ CEAZLARDAN HÜKÜM GİYENLER DEĞİL. BÖLÜCÜ FALİYELERE KATILMIŞ SOL ÖRGÜTLER VE PKK TERÖRİSTLERİ ALINMAKTADIR. Dağdan İnenin Ailesine İş! Türkiye'ye gelip teslim olan teröristlerin ailelerinden bir kişiye iş verilecek. Dağa çıkışın önü kesilecek! CEZA VERİLMEYECEK Dağdan inecek PKK’lılardan suça iştirak etmeyenler ceza almayacak. Teslim olan teröristin ailesinden birisine de iş verileceği taahhüt edilecek. Kaynak : turkiyegazetesi Alıntı
Φ bakkalci Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 EKİM AYI İTİBARI İLE ESKİ HÜKÜMLÜ ALIM İLANI. http://ilan.memurlar.net/kategori/21/ Pazarcık Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı 3 Kasım 2009 09:54 . . . Desene Türkiye aslinda Sol ve PKK'lilarin agirligi altinda yönetiliyormusta yeni ögreniyoruz. Ben de derhal solcu oluyorum bugünden itibaren. En azindan isim garanti. Yukarida yayinladiginiz ilanlarda Sol görüse veya PKK'ya ait eski hükümlü falan yazmiyor, neya dayanarak bu tesbiti yapabiliyorsunuz anlasilir degil. Diger taraftan Sag görüslü katil, cete ve mafya mensuplari zaten devletten yeteri kadar is aliyorlar. Birazda diger eski hükümlüleri düsünsek kötümü olur? Alıntı
Φ bakkalci Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 TRAFİK CEZASI GİBİ CEAZLARDAN HÜKÜM GİYENLER DEĞİL. BÖLÜCÜ FALİYELERE KATILMIŞ SOL ÖRGÜTLER VE PKK TERÖRİSTLERİ ALINMAKTADIR. Dağdan İnenin Ailesine İş! Türkiye'ye gelip teslim olan teröristlerin ailelerinden bir kişiye iş verilecek. Dağa çıkışın önü kesilecek! CEZA VERİLMEYECEK Dağdan inecek PKK’lılardan suça iştirak etmeyenler ceza almayacak. Teslim olan teröristin ailesinden birisine de iş verileceği taahhüt edilecek. Kaynak : turkiyegazetesi Arastirdim ve ilanlarin dogru oldugunu tesbit ettim. Ama asla ilanlarda ise alinacak eski hükümlülerin Sol veya PKK'li olmasi gerekli diye bir sart yok. Bu uydurma ya kaynak olarak verdiginiz Türkiye gazetesinin uydurmasi ya da sizin hayal gücünüzle tesbit ettiginiz bir vaka. Bir bakin mesela Ankara - Keciören ve Alanya - Kestel belediyeleri kimin elinde. Ya MHP ya da AKP, yani olamayacak namaza amin de denilmezki canim. Diger ilan veren belediyeleride arasttirin ve görün cogunlukta kim baskan ve anlarsiniz nasil kiskirticilik yapildigini bu tip yalan yanlis haberlerle. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 Verilen bağlantıda burada verilmek istenen mesajı bulamadım(eski hükümlü denmiş özel olarak nerede solcu ve pkklı deniyor göremedim). Adı geçen gazetede de en azından güncel bir habere rastlamadım anlatıldığı biçimde(Teslim olma olaylarından bahseden bir haber var). Başlığı açan forumdaş kaynak hakkında ayrıntıya girerse iyi olur. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 kaplan-200.. Arkadaşlar haklı..nerede bu belgenin ''ISLAK İMZALI'' aslı.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Verilen bağlantıda burada verilmek istenen mesajı bulamadım(eski hükümlü denmiş özel olarak nerede solcu ve pkklı deniyor göremedim). Adı geçen gazetede de en azından güncel bir habere rastlamadım anlatıldığı biçimde(Teslim olma olaylarından bahseden bir haber var). Başlığı açan forumdaş kaynak hakkında ayrıntıya girerse iyi olur. -http://www.diyarinsesi.org/haber/20090719/Dagdan-inene-is-verilecek-Olenin-ailesine-Para.php- AKP'li İhsan Arslan, Kürt sorununun çözümünün çok yakın olduğunu, zira 'başka alternatif kalmadığını' söylüyor. Arslan, Ağustos 15'te bir açıklama yapacağı söylenen Öcalan'dan önce hükümetin cebinde bir 'yol haritası' bulunduğunu düşünüyor ve bir reçete sunuyor.İ Dağda ölenin ailesine yardım Ne gibi adımların atılması tartışılıyor? Çerçevemiz şu olsun: İçinde Türk kelimesi geçen her cümledeki Türk yerine Kürt dersek sorun çıkmıyorsa mesele çözülmüştür. Talep edene Kürtçe eğitim versek ne olur? Belki kimse talep etmeyecek ama konu başka, onurla ilgili. Vatandaş o hakka sahip olduğunu bilsin. Kürtçe öğrenmek isteyene seçmeli ders verilebilir. Başka ne olabilir? Şehitlere üzülüyoruz, onların ailesi var. Tamamen empati yapıyorum. Herkes anlamaya çalışsın. Dağda ölenlerin de ailesi var. Bu kavgayı büyükler çıkardı, iki taraftan ölenler değil. Militanın da annesi ağlıyor. İyi niyet göstergesi olarak ölenlerin ailesine maddi yardım yapılabilir. Bu semboliktir ama ciddi bir gelişmenin adımıdır. Ölen teröristin ailesine yardım dağa çıkmayı teşvik etmez mi? Bitirme planı içinde yapılır. Silahlar sustuğu için. Bir barış adımı. Toplum vicdanını rahatlatır. Çözümün anahtarı olur. Terörden zarar görenlere devlet yardım yapıyor. Köyü boşaltılanlara da. Her ölenin ailesine bir defalık para verilir. Ey Kürt, senin ölün de benim ölümdür. Her vatandaşımın canı benim için kutsaldır, demiş olur devlet. Gönüller kazanılır. Bakın, cezaevlerinde bile ana oğul Kürtçe konuşamıyor. Bu tabloları değiştirmek zorundayız. Kürtçe TV açıldı da fena mı oldu? *********************** -http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=192929- Dağdan inene iş, ölenin ailesine para. 00:00 19-07-2009 "Öcalan muhatap alınmalı" açıklaması nedeniyle hakkında soruşturma açılan AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'dan Kürt sorunu için yeni çözüm önerileri. Arslan'ın Akşam gazetesine verdiği röportajda getirdiği öneriler arasında dağdan inene iş, çatışmalarda ölen teröristlerin ailesine yardım, Kürtçe seçmeli ders gibi öneriler var. -http://www.habervitrini.com/basbakanin_sov_tepkisine_karayilandan_cevap-426649.html- ******************* ANKARA (ANKA) - Adalet Bakanlığı, “Demokratik Açılım” ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) kararları doğrultusunda, terörist başı Abdullah Öcalan’ı kapsamayan ancak diğer terör suçlularına yeniden yargılama yolunu açan bir çalışma başlattı. Taslak halini almayan çalışmada, TCK’nın 221. maddesnin esnetilmesi gündemde. İtirafçılık tanık koruma programına alınacak. Terör suçlularına yönelik AİHM kararlarının Türkiye’ye verdiği cezalar Adalet Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Her yıl AİHM’den yüzlerce davadan ceza alan Türkiye terör suçlularını yeniden yargılanma yolunu açan düzenlemeye gidiyor. Hükümet ilk adımı büyük çoğunluğunu DHKP-C ve PKK’lıların oluşturduğu Türkiye’de yeniden yargılanmalarının yolunu açan ve geçen hafta Bakanlar Kurulu’nda imzaya açtırdığı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 311'inci maddesinin 2'nci fıkrasının değiştirilmesini öngören tasarı ile atıyor. Adalet Bakanlığı da bu çerçevede hem AİHM kararları doğrultusunda hem de “demokratik açılım” çerçevesinde başlattığı çalışmayla; AİHM’in Türkiye’ye gönderdiği yaklaşık 207 dosya da ya yeniden yargılanmaya gidilecek, ya da dosyalar incelenecek. Öte yandan, Türk Ceza Kanunu’nun terör suçlularına yönelik etkin pişmanlık maddesini düzenleyen 221. madde de yeniden düzenlemeye gidilmesi planlanıyor. -İTİRAFÇILIK TANIK KORUMA KAPSAMINA ALINIYOR- ANKA’nın edindiği bilgilere göre, taslak metin haline gelmeyen ancak yapılan çalışmalar çerçevesinde, TCK`nın 221. maddesinde esnekliğe gidilecek. Öngörülen düzenlemeyle; suça karışmış veya karışmamış olan ancak kendi isteğiyle teslim olan PKK`lıları kapsıyor. Yeni düzenlemeyle maddedeki bilgi verme koşulu daraltılarak kendiliğinden teslim olan teröristin "itirafçı" damgasından kurtarılması, böylece dağdan inen terörist sayısının artırılması hedefleniyor. Yeni düzenleme, nitelikli bilgi veren teröristin tanık koruma programından yararlanmasını öngörüyor. Bu maddeden yararlanan kişiler hakkında bir yıl süreyle denetimli serbestlik hükümlerinde de değişikliğe gidilerek bilginin niteliğine göre mali destekten yeni bir yaşam kurmaya kadar pek çok farklı imkan sağlanacak. İtirafçı Tanık koruma programından yararlanabilecek. TCK’nın 221. maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen örgüt kurucu ve yöneticisinin bilgi vermesi halinde ceza almayacağı hükmü genişletiliyor. Aynı fıkrada örgüt kurucu ve yöneticisinin yakalanmasından sonra bilgi vermesi halinde cezasının hafifletilmesi de öngörülüyor. (ANKA) -http://haber.mynet.com/detay/politika/teroristler-yeniden-yargilanacak/473282- Dayı'nın dediğini yaptım ve ıslatarak yazdım. Şimdi siz bu haberi duymadığınızımı söylüyorsunuz...Ayrıca çevrenizde alınan eski mahkumlara bakın bir çoğu terörist. Kaç kişi tanıyorsunuz trafik kazalarından yada buna benzer bir suçtan ,kanundan faydalanan.Bu garibanların böyle haklarının olduğundan bile haberi yok.Oysa teröristlere sözde topluma kazandırmak adına her fırsat veriliyor. Yanlız mhp belediyesini örnek vermeyin belki mhp ve chp belediyelerinde olmamışsada akp yi iyi araştırın ve bu Türk Ceza Kanunu’nun terör suçlularına yönelik etkin pişmanlık maddesini düzenleyen 221. madde de yeniden düzenleyerek teröristlere imkanlar sağlıyor. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Teslîm açılımı... Devlete çok açık dille verilen bir muhtıra, bir de nota var! Ve vallahi müzik notası değil! Bebek katilinin, cezaevinden tâlimâtıyla teröristlikten tekaüt edilenler, barış elçileri olarak gönderildiler! Gâlip olduklarına, gerçekten elçi olduklarına o kadar eminler ki! Elçi olarak geldikleri yerin isteklerini de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başbakanı’na nota (!) olarak getirmişler! Elçilik ettikleri yerin, 9 maddelik isteklerini sıralıyorlar Güvenlik Güçlerinin muhteşem koruması altında, törenlerle karşılanırken! TCK 221. maddeden istifâde etmek düşüncesiyle gelmediklerini, “... bu fedakarlığı göstererek ödenmesi gereken bedel ne ise ödemeye hazır” olduklarını belirterek ve zorbaca tavırlarla okuyorlar 9 maddelik notayı! Hükümet ve siyasallaşmış teröristlerin ağzından, haftalardır dinlediğimiz “Demokratik Teslîm Olma Açılımı” maddelerini, İmralı mahkûmunun yol haritasının açıklanarak itirazsız uyulması taleplerini, hazmettiğimiz (!) için geçelim!... Önemsenmezse suç sayılabilecek, demokratik iki maddeyi görelim “açılım” uğruna! * Askeri ve siyasi alana dönük operasyonların durdurulmasını ve Kürt sorununun barışçıl ve demokratik siyasi çözümünün önünün açılmasını... bağlı olarak Kürt halkının özgür iradesini esas alma temelinde diyalog ve müzakere yöntemiyle gerçekleştirilmesi... * Kürdistan’ın köy, kasaba ve şehirlerinde özel harekatçı, korucu ve polisin baskı ve zulmünden uzak, yeterli imkanlara kavuşmuş ve güvenlik içinde yaşamanın temini... Notasını veriyorlar! Adamlar galipler ve elçiler ya!... Hadi bunları hazmede-hazmettire önümüze getirdikleri için Nasrettin Hoca’nın çok bilinen fıkrasındaki; “Kıçımdan uzak!” mantığıyla; entelce, demokratça, diplomatça geçelim! İlgili her kurumun ve kişinin bir konuya dikkatini çekmeye çalışalım biz de -eğer varsa- Türk’ün demokratik hakkını kullanarak!... Bir de muhtıra var! Kimliği bende mahfûz, bir eski Uzman Çavuş’un, yüreğimi parçalayan, onurumu kıran uzun iletisinden bölümler aktarayım. Askerî görevi suçu sayılan bu Uzmanımız der ki: “...Gençliğini terörle mücadele ederek geçiren bu insanlar toplum dışına itiliyor! Bunlar toplum dışına itilirken pkk teröristlerine, iş imkanı sağlanıyor. Bu durum kanımıza dokunuyor!... 12 yıl terörle mücadele ettim birçok arkadaşımı şehit verdim, birçoğunu gazi... Benden daha fazla mücadele veren arkadaşlarımı biliyorum. 7 yıl terörle mücadele ettikten sonra böbreklerinde sorun var diye ilişiği kesilmiş veya rahatsızlığından dolayı 3 aydan fazla hava değişimi aldığı için ilişiği kesilmiş bir çok arkadaşımız bunalım yaşayarak cinnet geçiriyorken pkk teröristlerine iş imkanı sağlanıyor! Bilindiği gibi eski hükümlüleri kurumlarda çalıştırma zorunluluğu var ve bu daha kapsamlı bir hale getirilerek daha 20-25 gün önce, teslim olmaktan başka çaresi kalmayarak Şırnak Silopi karakoluna teslim olan teröristler, yasadan faydalandırılmak üzere aynı gün serbest bırakılıyorlar! ... Şimdi de bakıyoruz ki anlaşmalı olarak Kandil’den teröristler gönderiliyor, gelenler törenle karşılanıyor! ... Bizlerin ise; iş talebi için kurumlara gönderdiğimiz dilekçelere; “Durumunuza uygun kadro yok” ya da “Değerlendirilmeye alınmamıştır” cevapları veriliyor! Bir yanım; bu yalan ve olumsuz dilekçelere, içinden geldiği gibi küfret geç diyor fakat ailemin verdiği terbiyem müsade etmiyor! Öbür yanım ise; mağdur olan uzman çavuş arkadaşlarını da topla ve meclis önünde; “Biz teröristiz ve teslim olmaya geldik! Bizim de kanunen memuriyete atanma iznimiz var, bize de iş ver!” diye bağır diyor! Bu durumda da düşmanı sevindirmek istemiyoruz! Ama kanımıza dokunuyor!...” Benim de kanıma dokunan, sonuna kadar hak verdiğim Uzman Çavuşları temsîlen, kahramanlıkları başına belâ sayılan bir Yiğidimizin iletisini becerebildiğimce -kısaltarak- dikkatlere sunuyorum... Aklı olan her kesin aklını uçurması gereken tehlîkenin, ayak seslerini duyan var mı? MUSTAFA ASLAN.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 -http://www.diyarinsesi.org/haber/20090719/Dagdan-inene-is-verilecek-Olenin-ailesine-Para.php- AKP'li İhsan Arslan, Kürt sorununun çözümünün çok yakın olduğunu, zira 'başka alternatif kalmadığını' söylüyor. Arslan, Ağustos 15'te bir açıklama yapacağı söylenen Öcalan'dan önce hükümetin cebinde bir 'yol haritası' bulunduğunu düşünüyor ve bir reçete sunuyor. . . Sanırım bu ıslaklık tatmin etmiştir. 1 Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Bize teşekkür etmelisiniz. Verdiğiniz yeni kaynaklarla attığınız başlığın alakasızlığını sanırım siz dahi görmüşsünüz. Onca haber bağlantısından sonra itiraf gibi cümleleriniz geliyor: Şimdi siz bu haberi duymadığınızımı söylüyorsunuz...Ayrıca çevrenizde alınan eski mahkumlara bakın bir çoğu terörist. Kaç kişi tanıyorsunuz trafik kazalarından yada buna benzer bir suçtan ,kanundan faydalanan.Bu garibanların böyle haklarının olduğundan bile haberi yok.Oysa teröristlere sözde topluma kazandırmak adına her fırsat veriliyor. Kimin nasıl tanıdıkları olduğuyla böyle iddialı bir başlık atılmaz, başlığı açarken vermişsiniz bir bağlantı soruyoruz biz de "ne alaka" diye! Görüyoruz ki onunla ilgili değil meseleniz, başka şeyler getiriyorsunuz. Yani bizzat kendi sözleriniz olanla olana vermek istediğiniz anlamın farkını ortaya koymaktadır. Dağdan ineceklere dair düzenlemelerse ayrı ve daha ciddi bir tartışmanın konusu olmalıdır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.