Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl çok yol yürüdüm çok ta uzun seneler geçti.hep dinledim hangi sesler var yoksa bir tek kendi ayak seslerim mi? Belki de kaybolurken karanlıklarda sadece kendi ayak izlerimdi benden arta kalan. Oysa ne sesler beklemiştim ben ne sesler duymak istemiştim. Ne duygular vardı yaşamaya dair.Bir hesapladım hesapladım ekledimmmm ekledimmmmm ama vazgeçmedim hiç hep büyüttüm ben hayallerimi.Küçük bir ışık kümesi gördüğümde bile kocaman ateşler yakabilirim ben dedim. Ama çoğu zamanda yokettim bunları gereksiz dedim çıkarrtım attım hayatımdan.Yok say dedim yok sayyyy bunları yüreğim!!! Dönüp dönüp ardıma baktım hep bazen bıraktıklarımı topladım bazen de el salladım uzun uzun.....İzin verdim benden gitmelerine..... Hep gitmek te olmuyor bazen sığınacak bir yer arıyorsun kendine.Diyosun bana şekil ver..Belki de diyosun ben sana hayranım sığınacak yerim..... biliyorsun sevmediğin bir çok yönüm var benim ...Ama beni su yüzüne çıkaran , beni benimle tamamlayan beni artık ben değil de biz olmaya iten sığınacak yerim tut ki bu kalbimden huzur bulduğum , yaralarımı unuttuğum yer mekan olsun bana...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl YASAMAYA DAIR 1 Yasamak sakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela, yani, yasamanin disinda ve ötesinde hiçbir sey beklemeden, yani bütün isin gücün yasamak olacak. Yasamayi ciddiye alacaksin, yani o derecede, öylesine ki, mesela, kollarin bagli arkadan, sirtin duvarda, yahut kocaman gözlüklerin, beyaz gömleginle bir laboratuvarda insanlar için ölebileceksin, hem de yüzünü bile görmedigin insanlar için, hem de hiç kimse seni buna zorlamamisken, hem de en güzel en gerçek seyin yasamak oldugunu bildigin halde. Yani, öylesine ciddiye alacaksin ki yasamayi, yetmisinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalir diye degil, ölmekten korktugun halde ölüme inanmadigin için, yasamak yani agir bastigindan. 1947
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar bugün de pek bi içimi dökesim geldi aklıma geldi yazıvereyim dedim düşünüyorumda asıl şeytan kimdir ..... nerdedir..... şeytanlığını bilen onu herkese gösterenden korkmamak lazım yani ondan zarar gelmez biliyosun çünkü o şeytandır. allahından bul dersin uzak durursun.......... diyorum ki kendime asıl MASUM-muş MELEK-miş GİBİ duranlardan kork... şeytan en azından tüm heybeti ile duruyor ve ben şeytanım diyor..... işte bu ŞEYTAN hoş-gele sefa GİDE... yani..... Sözün kısası diyorum ki kendime SEN-sen ol şeytanın KENDİSİNDEN değil,şettanlığını GİZLEYENDEN kork..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.