Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Bilim adamları küresel ısınmadan kaynaklanan deniz yükselmesinin tahminlerden çok önce Pasifik ve Hint okuyanuslarındaki ada ülkelerini yok edebileceği uyarısında bulundu. Buna göre bu ülkeler 2020'den itibaren tahliye edilebilir. İşte tahliye edilecek ada ülkeleri... ...Filipinler ...Malezya ...Manş Adaları ...Mikronezya ...Singapur .. Kirbati .. Samoa ...Sri Lanka Zaman gösterecek... 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ...Tuvalu ... Tonga ...Vanuatu ...Papua Yeni Gine ...Endonezya, Bali ...Komodo Adası ...Sumbawa Bazen düşünüyorum da, bilmek mi iyi .. bilmemek mi.. 1 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Bilmemek iyi bircecimm... Güzelliklere bakınca insan kendini alamıyor...bu kadar güzellikler yok olacak güzel bir çalışma emegine sağlık Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Bilipte hic birsey yapmamak ~ yapamamak bence en kötüsü. Cok güzel yerler ve ilinc külterle yasayan insanlar... 2020 diyince artik cok bir yakin bir zaman, bence bu haberler cok üzücü. Keske gide bilsem oradaki güzellikleri yok olmadan göre bilsem. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 aynen senin gibi düşünüyorum angel ve bizim gibi aynen düşünen kimbilir daha nicesi var.. Her şey aynen kalmıyor elbette ki değişiyor aşama aşama .. bunun şuan pek farkına varmasak dahi…. Önceden de olduğu gibi… ~ eskiken ve bugün ~ diye ileride karşılaştırdığımız da, asıl o zaman farkı görebileceğiz diye düşünüyorum… şuan yazılanlar sadece tahmin üzerine.. Bakalım yazıldığı gibi mi olacak, orası ayrı konu.. ve öyle olsa dahi sadece belirtilen kısımlar mi etkilenecek.. bakşa yerler..? Ayrıca bu yazıyı da okuduktan sonra, insanin kafası daha da çok karışıyor http://www.turkish-m...50entry838740 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Tabiki bilemeyiz ne zaman ne olcak. Suan bile 20 sene ile simdiki zamani kiyaslarsak bir cok ülkede degisiklikler var... Insanlar adina fazla üzülmüyorum doga icin cok üzülüyorum. Biz insanlarin dogaya cektirdini, doga bize cektirmedi. Tek bildigim sey var oda degisiklik her yerde oluyor ve olacak. Beni üzen bölüm ise zengin Ülkelerin cogu en cok zaari verirken fakir Ülkelerin yok olusu... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 ...Tuvalu Dün aksam haberlere baktigimda Tuvaluyu gösteriyorlardi. Ordaki insanlar yavas yavas Ülkelerini terk etmek zorunda kalmislar. Ada olan bazi bölümlerini gösterdiler ve simdiden su tarafindan toplanmis agiclari yok etmis bir kac yeri gösterdiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.