Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl gülebilmek deyince.. aklıma Barış Manço'nun Gülpembe parçası geldi.. ne güzel bi parça dimi.. sen gülünce gülle açar Gülpembe.. bülbüller seni söyler, biz dinlerdik Gülpembe..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Yazar gülebilmek deyince.. aklıma Barış Manço'nun Gülpembe parçası geldi.. ne güzel bi parça dimi.. sen gülünce gülle açar Gülpembe.. bülbüller seni söyler, biz dinlerdik Gülpembe.. müzik zevkinizi bilmiyorum sevgili @gündem, ama beni çok etkileyen dahası alıp götüren bir parça göndereceğim şimdi umarım beğenirsiniz.. yorumları sonra yaparız.. ENİGMA-RETOURN TO İNNOCENCE
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl if you want then laugh if you must then cry be yourself don't hide just believe in destiny
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Yazar if you want then laugh if you must then cry be yourself don't hide just believe in destiny yani ? eğer gülmek istiyorsanız Eğer ağlamaya gerekir Kendinizi Don't Hide olmak Sadece kader inanıyorum (google çevirisi) burdan devam edelimmi? Benin Linkim
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl çok güzel.. sözleri çok anlamlı.. bu sonun başlangıcı değil.. bu kendine dönüş.. masumiyete dönüş.. sevgi.. hissetmek.. duygu.. güçsüz olmaktan korkma.. güçlü olmak için çok kibirli olma.. sadece kalbine bak dostum/arkadaşım.. bu seni kendine döndürür.. masumiyete dönüş.. istiyorsan o zaman gülmeye başla.. zorundaysan, o zaman ağlamaya başla.. kendin ol, saklanma sadece kadere inan.. insnaların ne söylediğini takma sadece kendi yolunda takıl/devam et.. pes etme, şansını dene masumiyete dönmek için.. .... istiyorsan gül
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl If you want then laugh istiyorsan,ozaman gül If you must then cry zorundaysan,ozaman ağla, Be yourself don`t hide kendin ol,saklanma Just believe in destiny sadece kadere inan
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl farklı bir kolbastı. güne neşeli başlayalım.. şimdi seyredebildim..geceye gülerek devam ediyorum.. çok güzel
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Yazar evet güzeldi..@FUZULİ ama penguenlerin gerçek dansı değilde bilgisayar oyunu sanki.
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl evet güzeldi..@FUZULİ ama penguenlerin gerçek dansı değilde bilgisayar oyunu sanki. Ne yalan söyleyeyim ben de inanmadım onların gerçekten oynadığına...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Yazar umarım beğenirsiniz..ben çok güldüm.. masum olmayan kim? rıdvan dilmen mı saba tümer mi? çok komik
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Videoları video bölümümüze ekleyip buraya linklersek daha güzel olur diye düşünüyorum... Saygılar
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl umarım beğenirsiniz..ben çok güldüm.. masum olmayan kim? rıdvan dilmen mı saba tümer mi? çok komik Tesekkurlerrr Allah sizi hep guldursunn... Saba tümer
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Yazar bence de saba tümer.. bazı bayan arkadaşlar hemcinslerini koruyorlar..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Videoları video bölümümüze ekleyip buraya linklersek daha güzel olur diye düşünüyorum... Saygılar video yükleme aşamalarını açıklayan bir link verirmisiniz değerli @Bastet..?
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl video yükleme aşamalarını açıklayan bir link verirmisiniz değerli @Bastet..? http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-11-video-bolumu-video-ekleme-yardimi/
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.