Φ myfacem Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Esasında site içindeki sorulara benzemiyor ama sizinle paylaşmazsam çatlar ölürüm. Neyse şunu diyeceğim, istediğiniz zaman takıp çıkarabileceğiniz (bu esnada canınız yanmayacak elbette) 3. bir gözünüz olsa vücudunuzun hangi uzvuna monte etmek istersiniz? Alıntı
Φ novilamenja Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 eğer bu tercih meselesi ise; ben olsam; tak çıkarlı olduğu için her seferinde ceşitli yerlerime monta ederdim ..... sadece iki malum yere monta etmezdim kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz. ücüncü göze gerek yok saygılar bizden, sevgi bizden destek bizden, sorular sizden olsun!!! Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Yok öyle her istediğin yere değil sadece bir yere takıp çıkarabilirsin, işte orası neresi. İki yeri eledin geriye ne kaldı ki Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 sanki bu soruyu bir siteden hatırlıyorum (artık kapatıldı sitede küfür edildiği ve amaçları aştığı için) ama yine de üçünden birini seçerdim herhalde; beynimde,sırtımda veya gönlümde... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 ben cevabı biliyom biraz daha cvp yazılsın sonra sölerim.. Alıntı
Φ voltran26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 parmağımın ucundaaaa:) Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Esasında bu soruya verilen en mantıklı yanıtın sizin verdiğiniz olduğu söyleniyor. Ama farklı yorumlar geleceğini düşünüyorum malum site sakinlerinin sorulara zekice bakan birçok farklı pencereleri var. Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 3. bir gözüm olsa bu soruya cevap verebilirdim aklıma bişi gelmiyoooffff!! Alıntı
Φ an_erdogan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 canım kardeşim allah bizi 2 gözümüzle ve eksiksiz organlarımızla yaratmıştır. bırakın hep öyle klasın. ne gerek var şimdi 3. göze dimi yani. Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 İyisi mi ben bu soruyu sormamış olayım arkadaşlar ciddiye aldılar epey mazallah üçüncü bir gözleri falan çıkar da benden bilirler. Alıntı
Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Kardeş ÖnceLikLe S.a 3. Bir göze Gerek yok ama Verdiğiniz Soru Boşa Gitmesin Die Bir Cevap SöyLiyeyim ben oLsaydım Başımın Arka Tarafına Koyardım Arka Tarafı Daha iyi GörebiLmek İçin Veya Avuç İçine ElimLede Gayet Arkıyı GörebiLirim. :) Alıntı
Φ efehan Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 3. gözü ben kör olan birine verirdim. Allah rızası için. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.