Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl Esasında site içindeki sorulara benzemiyor ama sizinle paylaşmazsam çatlar ölürüm. Neyse şunu diyeceğim, istediğiniz zaman takıp çıkarabileceğiniz (bu esnada canınız yanmayacak elbette) 3. bir gözünüz olsa vücudunuzun hangi uzvuna monte etmek istersiniz?
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl eğer bu tercih meselesi ise; ben olsam; tak çıkarlı olduğu için her seferinde ceşitli yerlerime monta ederdim ..... sadece iki malum yere monta etmezdim kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz. ücüncü göze gerek yok saygılar bizden, sevgi bizden destek bizden, sorular sizden olsun!!!
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl Yazar Yok öyle her istediğin yere değil sadece bir yere takıp çıkarabilirsin, işte orası neresi. İki yeri eledin geriye ne kaldı ki
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl sanki bu soruyu bir siteden hatırlıyorum (artık kapatıldı sitede küfür edildiği ve amaçları aştığı için) ama yine de üçünden birini seçerdim herhalde; beynimde,sırtımda veya gönlümde...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl Yazar Esasında bu soruya verilen en mantıklı yanıtın sizin verdiğiniz olduğu söyleniyor. Ama farklı yorumlar geleceğini düşünüyorum malum site sakinlerinin sorulara zekice bakan birçok farklı pencereleri var.
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl 3. bir gözüm olsa bu soruya cevap verebilirdim aklıma bişi gelmiyoooffff!!
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl canım kardeşim allah bizi 2 gözümüzle ve eksiksiz organlarımızla yaratmıştır. bırakın hep öyle klasın. ne gerek var şimdi 3. göze dimi yani.
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Yazar İyisi mi ben bu soruyu sormamış olayım arkadaşlar ciddiye aldılar epey mazallah üçüncü bir gözleri falan çıkar da benden bilirler.
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Kardeş ÖnceLikLe S.a 3. Bir göze Gerek yok ama Verdiğiniz Soru Boşa Gitmesin Die Bir Cevap SöyLiyeyim ben oLsaydım Başımın Arka Tarafına Koyardım Arka Tarafı Daha iyi GörebiLmek İçin Veya Avuç İçine ElimLede Gayet Arkıyı GörebiLirim. :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.