Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 sevgili arkadaşlar biraz saçma oldu ama bu yazıda anlamlı bir cümle var.acaba ne??? KALBİNE ÖLESİYE YÖNELDİ HÜKÜM BÜYÜKTÜR YOLU UMUT EDENE. sevgiler Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Kalbine ölesiye hüküm edene yöneldi,büyüktür umut yolu. Doğru cevap bu olmasa da cümle hoşuma gitti çok güzel bir cümlem oldu. Vesile oldun teşekkürler Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Kalbine ölesiye hüküm edene yöneldi,büyüktür umut yolu. Doğru cevap bu olmasa da cümle hoşuma gitti çok güzel bir cümlem oldu. Vesile oldun teşekkürler gerçekten güzel ve anlamlı bir cümle oluşturmuşsunuz.ben teşekkür ederim. sevgiler Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 sorduğum sorunun içinde çok anlamlı bir cümle gizli, arkadaşlar sizlere güveniyorum sevgiler Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 sevgili arkadaşlar biraz saçma oldu ama bu yazıda anlamlı bir cümle var.acaba ne??? KALBİNE ÖLESİYE YÖNELDİ HÜKÜM BÜYÜKTÜR YOLU UMUT EDENE. sevgiler Bu saklı özdeyişi söylerken ki içten haykırışını anımsadım, Çağdaş, ilerici değerlere sahip olma yolunda ilerleyen bir Türkiye'nin kurulmasına öncülük ettiği için Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Umarım kendi insani değerlerimizin, bütün dünyadaki halkların insani değerleriyle birlikte etkileşerek, onlarla kaynaşarak anlam kazanacağını algılayıp, bu değerleri daha da ileri götürürüz. Teşekkürler DAVET... Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Bu saklı özdeyişi söylerken ki içten haykırışını anımsadım, Çağdaş, ilerici değerlere sahip olma yolunda ilerleyen bir Türkiye'nin kurulmasına öncülük ettiği için Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Umarım kendi insani değerlerimizin, bütün dünyadaki halkların insani değerleriyle birlikte etkileşerek, onlarla kaynaşarak anlam kazanacağını algılayıp, bu değerleri daha da ileri götürürüz. Teşekkürler DAVET... cevap içim teşekkür ederim tebrikler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.