Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Sen hepsini topluyon ya Ben bir mesaj yollarken diorum en fazla ne kadar takılıosun
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl valla arkadaşlar bu board mesajına takılınca mutlaka bi şekilde iletimi göndermeye çalışıyorum cevap ekle, hızlı cevap yada normal yanıtladan biriyle taaaaakkkk gönderiyorum msjımı tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl sende guinesse gircem ben yakında... ama son 4 dönüşüm muhteşem olacak
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl İnanamıyom ben senin okadar ders çalıştığına! sen cidden dersmi çalışıon bunca zamandır ya! Sen inekmisin yani? Ya ben seni cool zannediyodum
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl İnanamıyom ben senin okadar ders çalıştığına! sen cidden dersmi çalışıon bunca zamandır ya! Sen inekmisin yani? Ya ben seni cool zannediyodum okulun bitmesi lazim aziiiiiz cool olması gereken yerde cool inek olunması gereken yerde inek olucaz başka yolu yokki
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl haklısın kardeşim ya, benimde bitmesi lazım, çalışcaz mecburen!
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl En komedi hayat : Sedelina En çirkin kız : Selin En şirin : Natalia
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl En komedi hayat : Sedelina En çirkin kız : Selin En şirin : Natalia en çok selin tarafından çırmıklanmış : natalii
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Lütfen tartışmalarımızı buraya taşımayalım En cok cignenmiş karpus yiyen: Selin En çirkin yaratık: Selin Ödülünüsü almak için lütfen Natalia adlı üyeye başvurunuz... Ödül : Bir dilim çiğnenmiş karpus
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl yaw ben nıye komik kıs değil de komedı hayat oluyom oda nesı,bu kimin fesii
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Ödülünüsü almak için lütfen Natalia adlı üyeye başvurunuz... Ödül : Bir dilim çiğnenmiş karpus ben sana baş wurucam ama bu arada ödül çok göselmişş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.