Φ CrazyAlpar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Herkese Merhaba!,Şimdi size Bazı ''Etkileyici Sözler'' göstereceğim.. rep verirseniz memnun ederim... : İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM... SENI GUNDE BIR KERE DUSUNUYORUM,O DA 24 SAAT SURUYOR... sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce SENSIZLIGI BUZLARA YAZDIM; GUNESTE ERISIN DIYE. HASRETI SAHILE YAZDIM; DALGALAR GOTURSUN DIYE. ADINI KALBIME YAZDIM; BIRLIKTE GOMULSUN DIYE… Alıntı
Φ CrazyAlpar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Herkese Merhaba!,Şimdi size Bazı ''Etkileyici Sözler'' göstereceğim.. rep verirseniz memnun olurum : İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM... SENI GUNDE BIR KERE DUSUNUYORUM,O DA 24 SAAT SURUYOR... sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce SENSIZLIGI BUZLARA YAZDIM; GUNESTE ERISIN DIYE. HASRETI SAHILE YAZDIM; DALGALAR GOTURSUN DIYE. ADINI KALBIME YAZDIM; BIRLIKTE GOMULSUN DIYE… Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.