Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl Sevgili AED , Aramıza Hoşgeldiniz. Haydi Bize Biraz Kendinizden Bahsedin. Ne Dersiniz ? Biraz Hızlı mı Oldu ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl Hoşgeldiniz AED; Beni meraklı olarak algılamayınız ama AED'nin açılımını merak ettim
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Sevgili AED , Aramıza Hoşgeldiniz. Haydi Bize Biraz Kendinizden Bahsedin. Ne Dersiniz ? Biraz Hızlı mı Oldu ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Hoşgeldiniz AED; Beni meraklı olarak algılamayınız ama AED'nin açılımını merak ettim AED açılımı çok özel değil..ismimin başharfleri.. zamanı gelince ismimizi de paylaşırız.. 46 yaş,erkek,iktisatçı-mali müşavir,GS li,felsefe, poltika, dünya edebiyatı alanlarında paylaşım yapmayı daha çok yeğleyen biriyim..sevgiler
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 15 yıl AED açılımı çok özel değil..ismimin başharfleri.. zamanı gelince ismimizi de paylaşırız.. 46 yaş,erkek,iktisatçı-mali müşavir,GS li,felsefe, poltika, dünya edebiyatı alanlarında paylaşım yapmayı daha çok yeğleyen biriyim..sevgiler Sevgili AED ; Dur Bir Tahmin Edeyim , Ahmet Erkan Demirbilek Nasıl. Tutturabildim mi ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Hoşgeldiniz hoş bulduk dostlar,, umarım çok değerli paylaşımlara beraberce imzalar atarız..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.