Φ AED Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 aranıza yeni katıldım.. herkese en güzel paylaşımlar.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 merhaba, hoşgeldiniz Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Aramıza hoşgeldiniz... Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Sevgili AED , Aramıza Hoşgeldiniz. Haydi Bize Biraz Kendinizden Bahsedin. Ne Dersiniz ? Biraz Hızlı mı Oldu ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz AED; Beni meraklı olarak algılamayınız ama AED'nin açılımını merak ettim Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Sevgili AED , Aramıza Hoşgeldiniz. Haydi Bize Biraz Kendinizden Bahsedin. Ne Dersiniz ? Biraz Hızlı mı Oldu ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Hoşgeldiniz AED; Beni meraklı olarak algılamayınız ama AED'nin açılımını merak ettim AED açılımı çok özel değil..ismimin başharfleri.. zamanı gelince ismimizi de paylaşırız.. 46 yaş,erkek,iktisatçı-mali müşavir,GS li,felsefe, poltika, dünya edebiyatı alanlarında paylaşım yapmayı daha çok yeğleyen biriyim..sevgiler Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz AED... Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 AED açılımı çok özel değil..ismimin başharfleri.. zamanı gelince ismimizi de paylaşırız.. 46 yaş,erkek,iktisatçı-mali müşavir,GS li,felsefe, poltika, dünya edebiyatı alanlarında paylaşım yapmayı daha çok yeğleyen biriyim..sevgiler Sevgili AED ; Dur Bir Tahmin Edeyim , Ahmet Erkan Demirbilek Nasıl. Tutturabildim mi ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 üzgünüm, tutmadı; sevgiler.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz hoş bulduk dostlar,, umarım çok değerli paylaşımlara beraberce imzalar atarız.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 hoşgeldiniz hoşbuldum @zeyynepp Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.