Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Evet yönetmen biziz çekeceğimiz film de absürt mü absürt.Seneryoyu düşünüp de kafayı yormayacağız. Sadece absürt bir film ismi bulup abesle iştigal edeceğiz. Ben bir tane buldum: Deli Dana ve Oğlu, gibi... İlginizi çeker umarım.Bu bir zeka oyunudur ayrıca, zekayı geliştirdiği yapılan araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Bu oyunu sevdim "Uyuz olan akıllı kız" Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Psikopat Psikiyatr Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Bir ekleme yapayım oyuna diğer filmlere atıfta bulunabiliriz örneğin. Testere filmini hatırlatmak babında Tencere 1-2-3 gibi olur umarım... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 İneklerin Böğürtüsü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.