Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Doğan abi.. Ademe hadi çık cennetimden dendiğinde Adem babamız kaç yaşlarındaydı.. Hem Risalei Nur oku hem çekingenlik yap Din bölümüne gelme..olmadı abi.. Sevgili Dayı ; Yahu Bir Nefes Alsaydım, Bir Soluklansaydım. Şöyle Hoş Sohbet Muhabbet Falan. Tamam. Anladım. Adım Çıkmış Bir Kere Dokuz a İnmez Sekiz e Misali Yani. Yahu Ben Sorunu Yanıtlandırmaya Gayret Edeceğim de, Sen de Bana Akıl Ver. Yani Her Şeye Kaldığım Yerden Devam Etmelimiyim Sence ? Mesela Çok Net Bir Soru Soruyorum ; Her Soruya Cevap Verilir Başlığını Devam Ettirmelimiyim ? (Yine Kan Gövdeyi Götürmesin Bak.) Ama Ben Akıncı Değil, Bahcevan Olmak İstiyorum Artık. Çiçek Yetiştirmek İstiyorum Kendi Ellerimle. Dayı, Gece Çekirdek Çitlerken Yanında Muhabbet Olsun Diye Değil, Gerçekten Yardıma İhtiyacım Olduğu İçin Soruyorum Tüm Bunları. Ona Göre. Kılavuzluk İstiyorum Açıkca Senden. Senin Bizim Nazarımızdaki Değerini Açıklamama Hacet Kalmadı Sanırım. Seni Seviyoruz Dayı. Bunu Unutma. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.