Φ eureka Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Bu seferki sorum, eksik olan bir cümlenin boşluklarını doldurarak cümleyi anlamlı duruma getirmekle ilgili. Aşağıdaki cümlede yer alan boşlukları, anlamlı bir cümle elde edilecek şekilde doldurunuz. K _ _ _ / 1 9 8 _ / Y _ _ _ _ _ _ / K _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Not: Doldurulması gereken boşluklar "_" ile gösterilmiş olup, kısımlar "/ " ile ayrılmış ve cümle bitişi "." ile belirtilmiştir. Ayrıca soruya herhangi bir tuzak yerleştirilmemiştir Kolay Gelsin... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Bu seferki sorum, eksik olan bir cümlenin boşluklarını doldurarak cümleyi anlamlı duruma getirmekle ilgili. Aşağıdaki cümlede yer alan boşlukları, anlamlı bir cümle elde edilecek şekilde doldurunuz. K _ _ _ / 1 9 8 _ / Y _ _ _ _ _ _ / K _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Not: Doldurulması gereken boşluklar "_" ile gösterilmiş olup, kısımlar "/ " ile ayrılmış ve cümle bitişi "." ile belirtilmiştir. Ayrıca soruya herhangi bir tuzak yerleştirilmemiştir Kolay Gelsin... "katü 1981 yılında kurulmuştur." olabilir mi? başka aklıma bişi gelmedi Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Bu seferki sorum, eksik olan bir cümlenin boşluklarını doldurarak cümleyi anlamlı duruma getirmekle ilgili. Aşağıdaki cümlede yer alan boşlukları, anlamlı bir cümle elde edilecek şekilde doldurunuz. K _ _ _ / 1 9 8 _ / Y _ _ _ _ _ _ / K _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . Not: Doldurulması gereken boşluklar "_" ile gösterilmiş olup, kısımlar "/ " ile ayrılmış ve cümle bitişi "." ile belirtilmiştir. Ayrıca soruya herhangi bir tuzak yerleştirilmemiştir Kolay Gelsin... ilk iki boşluğu bilemeyeceğim ama üçüncü ve dördüncü "yılında keşfedilmiş" şeklinde olabilir mi? Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 KKTC 1983 Yılında Kurulmuştur. sevgiler Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 KKTC 1983 Yılında Kurulmuştur. sevgiler Tebrikler DAVET, Tam yumote'nin ve "prof.mat.hasta."nın sorularına yazdığım yanıtı göndermek üzereyken aklımdaki doğru yanıtı verdin Çözümün genel mantığına ulaşıp son yarısını bildiği için, yumote'yi de kutlamak gerekir Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 teşekkür ederim eureka ayrıca yumote ye beni doğru cevaba yönlendirdiği için. bu da benden olsun M_ _ _ _ _/145_/ Y_ _ _ _ _ _/B_ _ _ _ _ _ _ _ _ _. ipucu devletle ya da savaşla ilgili değil. sevgiler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 teşekkür ederim eureka ayrıca yumote ye beni doğru cevaba yönlendirdiği için. bu da benden olsun M_ _ _ _ _/145_/ Y_ _ _ _ _ _/B_ _ _ _ _ _ _ _ _ _. ipucu devletle ya da savaşla ilgili değil. sevgiler öncelikle soru güzeldi. davet seni de kutlar teşekkür ederim bu da """.................yılında bulunmuştur"" ama tam ne bilmiyorum. matbaa dicektim ama o 1440 ta. bir yer ya da araç sanki. bu kadar şimdilik. bu arada katü hakikaten 1981 de kurulmuş.... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 MATBAA 1450 YILINDA BULUNMUŞTUR. Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 öncelikle soru güzeldi. davet seni de kutlar teşekkür ederim bu da """.................yılında bulunmuştur"" ama tam ne bilmiyorum. matbaa dicektim ama o 1440 ta. bir yer ya da araç sanki. bu kadar şimdilik. bu arada katü hakikaten 1981 de kurulmuş.... sevgili yumote 1440 dışındakiler doğru tebrik ederim MATBAA 1450 YILINDA BULUNMUŞTUR. sevgili a.y.h.a.n doğru cevabınızdan dolayı kocaman tebrikler Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 tşk beni siz yarattınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.