Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu seferki sorum, eksik olan bir cümlenin boşluklarını doldurarak cümleyi anlamlı duruma getirmekle ilgili.

Aşağıdaki cümlede yer alan boşlukları, anlamlı bir cümle elde edilecek şekilde doldurunuz.

K _ _ _ / 1 9 8 _ / Y _ _ _ _ _ _ / K _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ .

Not: Doldurulması gereken boşluklar "_" ile gösterilmiş olup, kısımlar "/ " ile ayrılmış ve cümle bitişi "." ile belirtilmiştir. Ayrıca soruya herhangi bir tuzak yerleştirilmemiştir :)

Kolay Gelsin...

Gönderi tarihi:

Bu seferki sorum, eksik olan bir cümlenin boşluklarını doldurarak cümleyi anlamlı duruma getirmekle ilgili.

Aşağıdaki cümlede yer alan boşlukları, anlamlı bir cümle elde edilecek şekilde doldurunuz.

Not: Doldurulması gereken boşluklar "_" ile gösterilmiş olup, kısımlar "/ " ile ayrılmış ve cümle bitişi "." ile belirtilmiştir. Ayrıca soruya herhangi bir tuzak yerleştirilmemiştir :)

Kolay Gelsin...

:):(:) "katü 1981 yılında kurulmuştur." olabilir mi? başka aklıma bişi gelmedi :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Kolay Gelsin...

ilk iki boşluğu bilemeyeceğim ama üçüncü ve dördüncü "yılında keşfedilmiş" şeklinde olabilir mi? :unsure:

Gönderi tarihi:

KKTC 1983 Yılında Kurulmuştur.

sevgiler :clover:

Tebrikler DAVET,

Tam yumote'nin ve "prof.mat.hasta."nın sorularına yazdığım yanıtı göndermek üzereyken aklımdaki doğru yanıtı verdin :)

Çözümün genel mantığına ulaşıp son yarısını bildiği için, yumote'yi de kutlamak gerekir ;)

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim eureka ayrıca yumote ye beni doğru cevaba yönlendirdiği için. :clover:

bu da benden olsun

M_ _ _ _ _/145_/ Y_ _ _ _ _ _/B_ _ _ _ _ _ _ _ _ _.

ipucu devletle ya da savaşla ilgili değil.

sevgiler :clover:

öncelikle soru güzeldi. davet seni de kutlar teşekkür ederim bu da """.................yılında bulunmuştur""

ama tam ne bilmiyorum. matbaa dicektim ama o 1440 ta. bir yer ya da araç sanki. bu kadar şimdilik. bu arada katü hakikaten 1981 de kurulmuş....

Gönderi tarihi:

öncelikle soru güzeldi. davet seni de kutlar teşekkür ederim bu da """.................yılında bulunmuştur""

ama tam ne bilmiyorum. matbaa dicektim ama o 1440 ta. bir yer ya da araç sanki. bu kadar şimdilik. bu arada katü hakikaten 1981 de kurulmuş....

sevgili yumote 1440 dışındakiler doğru tebrik ederim :clover:

MATBAA 1450 YILINDA BULUNMUŞTUR. :unsure:

sevgili a.y.h.a.n doğru cevabınızdan dolayı kocaman tebrikler :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.