Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Herkese merhaba..Forumunuzu tesadüfen buldum..Yazıştığınız konuları ve üyelerin çoğunun tarzını çok sevdim ben de aranıza katılmak istedim. Ve işte buradayım..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Biz de sizi şimdiden sevdik, siz de aramıza hoş geldiniz efendiiim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Hoşgeldiniz aramıza..Hemen başlayın öyleyse.. Teşekkürler.. Önce biraz izlemekte yarar var..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Biz de sizi şimdiden sevdik, siz de aramıza hoş geldiniz efendiiim Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Herkese merhaba..Forumunuzu tesadüfen buldum..Yazıştığınız konuları ve üyelerin çoğunun tarzını çok sevdim ben de aranıza katılmak istedim. Ve işte buradayım.. Hoşgeldin Timya
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Ankara'dan eliniz boş gelmemiştir umarım Bu yemek saatinde ne olsa razıyız sonuçta. Sahi Ankara'nın hangi yemeği meşhurdu ki
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Ankara'dan eliniz boş gelmemiştir umarım Bu yemek saatinde ne olsa razıyız sonuçta. Sahi Ankara'nın hangi yemeği meşhurdu ki Aslında Ankara'nın taşı meşhurdur:)).Yemeklerinden de Ankara Tava!..ama akşam akşam çok ağır gelir....Ben herkesin daha hoşuna gider diye hamsili pilav getirmiştim;)
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 15 yıl Offf, ne güzel olur şimdii. Ağzımızın suyu aktı resmen... sabah sabah hamsili pilav görmek ama çok güzel görünüyor bee kahvaltı yapmazsam olacağı bu gözlere bak , koca maviş gözler cin gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.